«Γιατί χώρισε η Οικονομάκου;». Μια ερώτηση που δέχτηκα δεκάδες φορές τις τελευταίες μέρες, καθώς η είδηση αυτή φαίνεται πως απασχόλησε πολύ τον κόσμο. Προφανώς γιατί η δημοφιλία της Αθηνάς ως influencer που έχει ξεπεράσει κατά πολύ την καλλιτεχνική της πορεία (χωρίς να την υποτιμάμε) αλλά και η εικόνα δύο πετυχημένων και λαμπερών ανθρώπων που πόζαραν μαζί μέχρι και πριν από δύο μήνες ήταν στοιχεία που κέντριζαν το ενδιαφέρον του κοινού. Απαραίτητη διευκρίνηση για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις: Όταν λες για μια φρεσκοχωρισμένη γυναίκα ότι είναι καλά και «έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της» δεν σημαίνει ότι έχει προχωρήσει σε νέα σχέση. Αυτό ως σκέψη είναι οπισθοδρομική γιατί σημαίνει ότι έχει την ανάγκη από έναν σύντροφο για να είναι ευτυχισμένη. «Γυρίζω σελίδα» σημαίνει ότι έχω αποδεχτεί τη νέα πραγματικότητα και είμαι έτοιμος/η για νέα ξεκινήματα.

Οριστική θεωρείται αυτή τη στιγμή η αποχώρηση της Εβελίνας Νικόλιζα από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, ενώ, ακόμα και αν δεν εκλεγεί ο Δημήτρης Πανόπουλος είναι σχεδόν βέβαιο πως ούτε εκείνος θα βρίσκεται του χρόνου στο «Καλύτερα δε γίνεται».

Υπόθεση εργασίας: Ο Alpha θέλει το Deal να κάνει δυναμικό comeback με παρουσιαστή που θα σαρώσει. Ο Νίκος Μουτσινάς συζητάει καιρό τώρα πολύ ζεστά με τον Alpha. Τι θα (μπορούσε να) κάνει ο Νίκος Μουτσινάς;

Προβληματισμός επικρατεί στον ΑΝΤ1 για την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, ενώ είναι γνωστό ότι η Φαίη Μαυραγάνη έχει δεχτεί δελεαστική πρόταση από τον ΣΚΑΪ. Το σενάριο κατάργησής της δεν έχει φύγει πάντως από το τραπέζι, κάτι που φυσικά απευχόμαστε όλοι.

Τα παιδιά δεν είχαν σχολείο χτες και ο Γιώργος Λιάγκας καταποντίστηκε στους πίνακες τηλεθέασης με 6,7% στο δυναμικό κοινό, το οποίο όπως φρόντισε πάλι να πει χτες δεν είναι αυτό που τον ενδιαφέρει- πάντως στο 65+ ήταν πρώτος με διαφορά (22,1%). Χαρακτηριστικό είναι πάντως ότι το πρωινό της Ελένης Τσολάκη προπορεύτηκε με 7,8% στα καθαρά νούμερα τηλεθέασης.

Πάντως, εκτός από τον Λιάγκα, υπάρχουν κι άλλοι πρωτοκλασσάτοι παρουσιαστές με συμβόλαια σε εκκρεμότητα και ειδικά ένα πρόσωπο έχει έντονη ανησυχία…

Στη Νέα Υόρκη βρίσκεται ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αυτές τις ημέρες αλλά αμέσως μετά το Πάσχα θα επιστρέψει στους Παξούς για τα τελευταία γυρίσματα του Maestro.

Ανδρέας Μικρούτσικος- Κατερίνα Καινούργιου

Ένα στενάχωρο τηλεοπτικό διαζύγιο δύο ανθρώπων που εκτιμώ για διαφορετικούς λόγους τον καθένα -και μια συνεργασία που, όπως αποδείχτηκε δεν έπρεπε να έχει συνεχιστεί τη φετινή σεζόν. Αλήθεια πρώτη: Βλέποντας τη μαεστρία του Ανδρέα στη live προβολή της Δευτέρας από το σπίτι του TV Queen, αντιλαμβάνεσαι πόσο διαφορετική θα ήταν η πορεία του Fame Story αν τον είχαν αφήσει να μπει στη μουσική ακαδημία. Ένα project που ο Ανδρέας είχε καταφέρει απογειώσει στα early 00’s, όπως είχαν όλοι παραδεχτεί τότε.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει πικρία και από τις δύο πλευρές, αλλά επειδή τα έχουμε ζήσει περίπου όλα, μην ξαφνιαστεί κανείς αν τον δείτε μία μέρα καλεσμένο στον καναπέ της.

Περαστικά να ευχηθούμε στη Μαρία Μπακοδήμου που έκανε σήμερα ένα προγραμματισμένο χειρουργείο σε ιδιωτικό θεραπευτήριο. Λίγες μέρες πριν είχαμε συναντηθεί με αφορμή τη φωτογράφισή της στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί αύριο. Η Μαρία που έχει δημιουργήσει ένα άκρως ενδιαφέρον podcast αυτοβελτίωσης με το όνομά της, μιλάει πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια για την πολυσυζητημένη σχέση της με το κανάλι του Φαλήρου, το σύμβολαιό της που λήγει το καλοκαίρι αλλά και ποιο θα ήθελε να είναι το επόμενό της τηλεοπτικό βήμα. Λέμε και άλλα ωραία πράγματα που αφορούν κυρίως το φύλο της (για παράδειγμα, έχει το δικαίωμα να νιώθει σέξι μία γυναίκα στα 59 της;).

Το φετινό Πάσχα η Μύκονος θα αποτελέσει πόλο έλξης πολλών εγχώριων celebrities, ανάμεσά τους ο Νίκος Οικονομόπουλος που θα εγκαινιάσει τη λειτουργία του πρώτου του ξενοδοχείου στο νησί αλλά και ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Φήμες θέλουν στο νησί να ταξιδεύει και η Δέσποινα Βανδή αλλά και η Κατερίνα Καινούργιου. Στο Πήλιο θα περάσει τις μέρες του Πάσχα ο Αντώνης Ρέμος με την οικογένειά του

Love quiz

Ωραίος, νέος, διάσημος, δεσμευμένος με εξίσου ωραία, νέα και διάσημη. Αν και εκείνη τον είχε συγχωρέσει μία φορά για τη… ζωηράδα του, εκείνος συνεχίζει τη δράση του ακάθεκτος!

TV quiz

Μπορεί να φεύγει ο ένας μετά τον άλλον από το Survivor -και το χειρότερο, να μην ασχολείται κανείς!- αλλά αυτοί που μένουν έχουν ξεκινήσει τις παλιές κακές συνήθειες έχοντας πρόσβαση σε κινητό τηλέφωνο. Παραγωγή ακούει;

Διαβάστε επίσης: H παντοτινή αγάπη της Σκορδά, τα «μαγειρέματα» της Μενεγάκη και τα παράπονα της Μπάρκα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ