Τον γύρο του διαδικτύου έκανε χτες η αποκάλυψη που έκανε ο Γιάννης Κρητικός στην εκπομπή του Mega «Τι λες τώρα».

Πιο συγκεκριμένα, ο πρωταγωνιστής της σειράς «Γη της Ελιάς» ρωτήθηκε γιατί δεν συμμετείχε στο Your Face Sounds Familiar- All Star, αν και είχε υπάρξει νικητής σε προηγούμενο κύκλο. Η απάντηση που έδωσε εξέπληξε την Κατερίνα Καραβάτου και την παρέα της.

«Δεν μου το πρότειναν καν» είπε μεταξύ άλλων. «Μάλιστα έστειλα μήνυμα -γιατί είμαι από τους ανθρώπους που δεν αφήνω άλυτα θέματα- και είπα “Ντροπή σας” σε κάποιους ανθρώπους της παραγωγής».

Και συνέχισε: «Αυτό που με στεναχώρησε περισσότερο είναι ότι ξέχασαν ότι είμαι νικητής. Βρέθηκα προ εκπλήξεως». Εκείνη τη στιγμή, μιας και έτυχε να κάθομαι δίπλα του, αναρωτήθηκα μήπως ο ΣΚΑΪ δεν είχε δώσει άδεια στον ΑΝΤ1, καθώς ο Γιάννης συμμετείχε τότε στη σειρά «8 Λέξεις» στον ρόλο του Μανούσου. Εκείνος είπε ότι δεν είχε συμβεί κάτι τέτοιο.

Τι είχε λοιπόν συμβεί στην πραγματικότητα με τον Γιάννη Κρητικό και τον ΑΝΤ1; Μήπως το κανάλι του Αμαρουσίου δεν ήθελε να ζητήσει τον ηθοποιό από το κανάλι του Φαλήρου, μιας και οι σχέσεις τους δεν ήταν οι καλύτερες

Η επικοινωνία με τον ΑΝΤ1

Λίγη ώρα μετά την αποκάλυψη που έκανε ο Γιάννης Κρητικός στην Κατερίνα Καραβάτου, επικοινώνησα με ανθρώπους από την παραγωγή του show που παρουσίαζε η Μαρία Μπεκατώρου. Σύμφωνα λοιπόν με τους δικούς τους ισχυρισμούς -τονίζουν μάλιστα ότι διαθέτουν και όλες τις γραπτές αποδείξεις- εκείνος επικοινώνησε με την Παραγωγή ζητώντας τους τον λόγο με αρκετά θυμωμένο ύφος πριν ακόμα κλείσει το καστ. Εκείνος, όπως είπε, ήξερε ήδη ποιοι θα λάβουν μέρος και αρνήθηκε να πιστέψει ότι γίνονταν ακόμα συζητήσεις. Η συζήτηση συνέχισε σε υψηλούς τόνους από την μεριά του -ουσιαστικά επέμενε ότι δεν του έλεγαν την αλήθεια- και αυτός ο διάλογος φαίνεται πως έκλεισε τότε τις πόρτες του ΑΝΤ1 – τουλάχιστον για εκείνη τη χρονική περίοδο.

Για την ιστορία, να θυμίσουμε πως στο YFSF- All Star δεν είχε κληθεί να λάβει μέρος άλλος ένας προηγούμενος νικητής, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα κείμενα του Νίκου Γεωργιάδη για το Nikopolis Blog.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ