Sold out το πρώτο Σαββατοκύριακο της επιστροφής του Νίκου Βέρτη στη νυχτερινή Αθήνα. Ο (εμβολιασμένος) καλλιτέχνης που έκανε το μεγαλύτερο ελληνικό χιτ του καλοκαιριού, θα εμφανίζεται στο ΥΤΟΝ μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, όπως είναι το αρχικό πλάνο αλλά με τη φόρα που έχει πάρει το μαγαζί δύσκολα θα σταματήσει.

Είδατε το τρέιλερ της Ιωάννας Μαλέσκου; Με σεναριακή προσέγγιση που θα ταίριαζε πιο πολύ σε ένα πρόσωπο καθιερωμένο με φανατικό κοινό (όπως η Μενεγάκη), σίγουρα δεν κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά προβλημάτισε -εκτός αν αυτό που ενδιαφέρει είναι μόνο να βγαίνει όμορφη η παρουσιάστρια. Το φιλόδοξο project «Μαλέσκου» από την πρώτη στιγμή είχε τα θέματά του, τα οποία από ότι μου λένε συνεχίζονται, αφού υπάρχουν φωνές στο κανάλι που δεν είναι και πολύ υπέρ της. Και είναι κρίμα γιατί η συγκεκριμένη από κοντά σε κερδίζει περισσότερο συγκριτικά με την τηλεοπτική της εικόνα. Τώρα καλείται να αποδείξει αν μπορεί να τα καταφέρει και χωρίς τη (μεγάλη) βοήθεια του Survivor….

Αν και οι ανταγωνιστές δείχνουν να μη το φοβούνται καθόλου, εκεί στο Star για κάποιον δικό τους λόγο έχουν μεγάλη εμπιστοσύνη στο νέο δίδυμο της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης (ωραίο το τρέιλέρ τους πάντως). Εξάλλου θα έχουν αποκλειστικό υλικό από το GNTM (χωρίς Καγιά) και το DWTS (με Καγιά).

Το πρώτο βέβαια δεν βοήθησε πέρσι το δίδυμο Καραβάτου – Κατσούλη και η ίδια αύριο στη συνέντευξη που μας παραχώρησε στο ΟΚ!, εξηγεί τι δεν πήγε καλά την περασμένη σεζόν και κυρίως γιατί αποχώρησε πικραμένη από το κανάλι της Κηφισιάς. Φυσικά μιλάει πρώτη φορά ΚΑΙ για το διαζύγιό της από τον Κρατερό Κατσούλη αλλά και για το νέο της βήμα στο Mega.

Όσο για το DWTS, θα έχει γεύση και από Master Chef και από GNTM. Το Star προτιμάει να αξιοποιήσει τα πρόσωπα που «έχτισε» τηλεοπτικά τις περασμένες σεζόν.

Επιστρέφουν από Δευτέρα στα δημοσιογραφικά γραφεία, μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Καινούργιου, η Ελένη Μενεγάκη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Ελεονώρα Μελέτη. Οι ομάδες τους έχουν ήδη πιάσει πιάσει δουλειά από τα μέσα αυτής της εβδομάδας.

Στείλτε όλοι αυτές τις μέρες τη θετική σας ενέργεια για τη Σίσσυ Χρηστίδου. Την έχει ανάγκη πολύ.

Θυμάστε τη μυκονιάτικη επανασύνδεση Ηλιάνας- Snik; Μάλλον εκεί θα μείνει, μου λένε….

Μιας και είπαμε για την Ηλιάνα, η οποία φέτος θα παρουσιάσει μια εκπομπή που της ταιριάζει σίγουρα περισσότερο, θυμηθήκαμε ότι ξεκινάει σε λίγες μέρες γυρίσματα και το The Voice με την προσθήκη του παλιού της «γνώριμου», Κωνσταντίνου Αργυρού.

8787914

Χάκαραν και το Instagram της δημοσιογράφου Ευλαμπίας Ρέβη, που κέρδισε τις εντυπώσεις αυτό το καλοκαίρι με το συγκινητικό ρεπορτάζ της από τις φωτιές. Η συνάδελφος της που επίσης μας άφησε θετικές εντυπώσεις είναι η Στέλλα Στυλιανού που αποχαιρέτησε σήμερα το τηλεοπτικό κοινό με το «Κοινωνία Ώρα Mega».

Σε εταιρεία τηλεοπτικών παραγωγών είχε πριν από λίγες μέρες ραντεβού (σε πολύ καλό κλίμα) η Κέλλυ Κελεκίδου.

Κουίζ: Ποια πασίγνωστη πανελίστρια ενώ έχει ήδη «κλείσει» σε καθημερινή εκπομπή, συζητάει ταυτόχρονα με άλλο κανάλι;

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα κείμενα του Νίκου Γεωργιάδη για το Nikopolis Blog.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ