Ξεκίνησαν σήμερα στη Σύμη τα γυρίσματα του video clip του τραγουδιού της Αμάντας Γεωργιάδη που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision. Είναι ένα mid tempo κομμάτι σε ύφος που θυμίζει Billie Eilish, και μάλιστα το έχει γράψει η ίδια λίγο μετά από το τέλος του πρώτου της έρωτα. Οι υπεύθυνοι της ΕΡΤ είναι ενθουσιασμένοι με το κομμάτι που εμείς θα ακούσουμε στο τέλος του μήνα. Τα γυρίσματα του κλιπ θα κρατήσουν τρεις μέρες- εκτός αν ο καιρός τους χαλάσει τα σχέδια.

Πολύ χαιρόμαστε όταν ακούμε για Έλληνες ηθοποιούς που διαγράφουν σημαντική πορεία στο εξωτερικό. Ένας από αυτούς είναι ο Μάνος Γαβράς. Ο 48χρονος ηθοποιός- που δείχνει μια δεκαετία νεότερος!- ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει σε σειρά του Netflix. Tα γυρίσματα ξεκινούν στις 20 Φεβρουαρίου στο Ισραήλ και πρόκειται για μια πολύ φιλόδοξη παραγωγή. Για τις ανάγκες του ρόλου, ο Μάνος θα χρειαστεί μάλιστα να μιλήσει και αραβικά. Εμείς με τη σειρά μας θα τον ζηλεύουμε πάντα που έχει στο βιογραφικό κινηματογραφική σκηνή με την Jennifer Lopez!

Το ερχόμενο Σάββατο, το «Σπίτι με το Mega» φιλοξενεί έναν ζωντανό μύθο του ελληνικού πενταγράμμου, τον Γιάννη Πάριο. Ο πιο διαχρονικός τραγουδιστής του έρωτα εμφανίζεται πρώτη φορά στη συγκεκριμένη εκπομπή. Special guests, o Αντώνης Ρέμος, η Πέγκυ Ζήνα, και ο γιος του Νικόλας, γνωστός ως Good Job Nicky. Τη βραδιά θα παρουσιάσει η Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Ποιοι παίκτες του περσινού Survivor έχουν αναπτύξει ένα έντονο φλερτ μεταξύ τους τις τελευταίες εβδομάδες χωρίς να το γνωρίζει κανείς; Είναι πρόσωπα που είχαν συζητηθεί πολύ, ειδικά το ένα… πάρα πολύ.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα κείμενα του Νίκου Γεωργιάδη για το Nikopolis Blog.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ