Τελειωμό δεν έχει το θρίλερ με πρωταγωνιστές τη Φαίη Σκορδά και τον ΑΝΤ1. Την προσέγγισε το Star, τη διεκδίκησε ο ΣΚΑΪ (και δεν ήταν η πρώτη φορά φέτος), αλλά όλα δείχνουν πως άλλο κανάλι τελικά παίρνει μεγάλο προβάδισμα στην κούρσα διεκδίκησης. Και αυτό θα προκαλέσει ντόμινο αλλαγών, αν τελικά συμβεί.

Στον ΑΝΤ1, φυσικά, ισχυρίζονται (και ψέματα δεν λένε) ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Πως η Φαίη θα παραμείνει. Σήμερα έληξε επίσημα και το συμβόλαιό της, οπότε πλέον η ίδια από αύριο κιόλας είναι ελεύθερη να υπογράψει όπου θέλει. Ο Γιώργος Λιάγκας πάντως φαίνεται πως έχει κρατήσει ουδέτερη στάση αφού έτσι κι αλλιώς συγκαταλέγεται στους νικητές της σεζόν και σίγουρα δεν τον ενδιαφέρει να αποχωρήσει από το κανάλι του Αμαρουσίου.

Φυσικά εκεί στο Μαρούσι, υπάρχει ήδη έτοιμο το plan B σε περίπτωση που αποχωρήσει η Φαίη Σκορδά, απλά δεν έχουν κάνει ακόμα κάποια κίνηση. Και αυτό γιατί σέβονται, όπως λένε, την παρουσιάστρια. Επίσης, όπως ξέρουμε όλοι, αν γίνει πρόταση, ξέρουν ότι δεν θα μείνει κρυφή για πολύ…

Η 30ή Ιουνίου όμως, είναι ουσιαστικά και η μέρα που θεωρητικά ολοκληρώνεται και συνεργασία της Ελίνας Παπίλα και του Γιώργου Καρτελιά με το Star. Ή μήπως όχι; Τα δεδομένα εδώ έχουν ως εξής: Σήμερα οι παρουσιαστές του Breakfast επρόκειτο να συναντηθούν με ηγετικά στελέχη του καναλιού. Το ραντεβού όμως ακυρώθηκε για λόγους υγείας και μετατέθηκε για τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Το συμβόλαιο του πρωινού διδύμου λήγει τέλος Ιουλίου, με option ανανέωσης από τη μεριά του Star για έναν χρόνο ακόμη. Στους όρους όμως τέτοιων συμβολαίων, αναφέρεται ότι ο παρουσιαστής οφείλει να ενημερώνεται έναν μήνα πριν (δηλαδή σήμερα!) για τις προθέσεις του σταθμού. Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη.

Αυτό που επίσης γνωρίζουμε είναι ότι το κανάλι, αν τελικά κρατήσει το Breakfast, θέλει και τους δύο μαζί, άσχετα αν η ραδιοφωνική τους χημεία δεν αποτυπώθηκε ποτέ στο γυαλί. Η Ελίνα Παπίλα, από ένα σημείο και μετά σήκωσε το μεγαλύτερο βάρος της εκπομπής και αυτό ήταν κάτι που συνέβη όχι γιατί το απαίτησε αλλά γιατί της ζητήθηκε. Αυτό που θα αλλάξει σίγουρα είναι η αρχισυνταξία καθώς ακούγεται έντονα πως θα επιστρέψει ο Γιώργος Ευφραιμίδης, που είχε την επιμέλεια του Star ΚουΚου.

Και κάπου εκεί μπαίνει ξανά το όνομα της Ιωάννας Μαλέσκου, ως πιθανή διάδοχος. Και κάτι μας λέει πως, έχοντας πάρει σημαντικά μαθήματα ζωής τα τελευταία δύο χρόνια, θα τα πάει καλύτερα όπου και αν βρεθεί.

Με πατερίτσες θα δούμε -λογικά απόψε- τον Στάθη Σχίζα αφού είχε έναν σοβαρό τραυματισμό στο Survivor. Αυτό που δεν θα δούμε είναι την αγαπημένη του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στα γυρίσματα που θα γίνουν στην Αθήνα πριν από τον ημιτελικό. Αυτό που τελικά αποφασίστηκε είναι ότι στη βίλα που θα διαμένουν οι φιναλίστ θα μπουν μόνο συγγενείς πρώτου βαθμού και όχι σύντροφοι των παικτών.

Και ένα ρομαντικό gossip quiz για το τέλος: Ποιος γνωστός πανελίστας φλερτάρει έντονα με νεαρή πολιτικό;

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα κείμενα του Νίκου Γεωργιάδη για το Nikopolis Blog.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ