Λίγους μήνες μετά τον τελευταίο χωρισμό τους, ο επιχειρηματίας και η πρώην νικήτρια του Survivor είναι και πάλι μαζί. Αφού έσπευσαν να βοηθήσουν τους πυρόπληκτους της Εύβοιας, ανέβασαν και οι δυο ταυτόχρονα φωτογραφίες από τη Βενετία- σε καμία όμως από αυτές δεν πόζαραν μαζί.

Σήμερα το okmag.gr, φέρνει για πρώτη φορά τις κοινές τους λήψεις από το ρομαντικό τους ταξίδι, το οποίο διέκοψαν για να επιστρέψουν στην Ελλάδα και να αναλάβουν κοινή εθελοντική δράση για τη βοήθεια οικογενειών που έχασαν τις περιουσίες τους στις πληγείσες περιοχές της βόρειας Εύβοιας.

Η επανασύνδεση του Δημήτρη Φιντιρίκου και της Κατερίνας Δαλάκα δεν αποτέλεσε έκπληξη για τους στενούς τους φίλους- εξάλλου όλο αυτό το διάστημα εκείνος συνέχιζε να κάνει στενή παρέα με τον αδερφό της, ο οποίος φαίνεται πως έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να τους φέρει ξανά κοντά. «Ήταν ένας μεγάλος έρωτας, με έντονο πάθος» λέει φίλος του ζευγαριού. «Και όπως συμβαίνει συχνά, τα μεγάλα πάθη φέρνουν και μεγάλες εντάσεις. Αυτή τη φορά οι δυο τους είναι πιο ήρεμοι και πιο σίγουροι για τα αισθήματά τους. Αν και πολλοί έβαζαν λόγια για να τους κρατήσουν μακριά, τελικά δεν τα κατάφεραν. Είναι πολύ ευτυχισμένοι και δεν το κρύβουν».

Σύμφωνα με πληροφορίες μου, το ζευγάρι ετοιμάζεται να συνεχίσει τις καλοκαιρινές του διακοπές στη Λευκάδα.

Δείτε παρακάτω όλες τις αποκλειστικές φωτογραφίες από τη ρομαντική τους απόδραση στη Βενετία:

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα κείμενα του Νίκου Γεωργιάδη για το Nikopolis Blog.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ