Λίγες μέρες απομένουν πριν από την -καθυστερημένη- έναρξη των γυρισμάτων του GNTM. Το Star όμως δεν έχει ακόμα ανακοινώσει ποιοι θα είναι οι συντελεστές του παιχνιδιού μόδας.

Μέχρι σήμερα, είναι γνωστό πως εκτός από τη Βίκυ Καγιά, δίπλα της θα έχει μία θέση ο καλός της φίλος, Γιώργος Καράβας. Ακόμα όμως δεν έχει ξεκαθαριστεί αν η κριτική επιτροπή θα έχει τρεις ή τέσσερις καρέκλες. Και ενώ δεν είναι λίγα τα ονόματα που έχουν περάσει από δοκιμαστικό, ένας υποψήφιος φαίνεται πως έχει πλέον «κλειδώσει».

Πρόκειται για τον fashion expert Τάσο Σοφρωνίου, ο οποίος συμμετείχε ως art director στο Next Top Model του ΑΝΤ1. Τον περασμένο Νοέμβρη μάλιστα είχε κάνει μια guest εμφάνιση στο GNTM, που είχε αφήσει άριστες εντυπώσεις στην Παραγωγή του παιχνιδιού και είχε κάνει αίσθηση στα social media. «Ουσιαστικά ο Τάσος θα είναι η νέα Ζενεβιέβ» μας είπε χαρακτηριστικά άνθρωπος που σχετίζεται με το project.

Ο Τάσος Σοφρωνίου. (NDP)

Την ίδια στιγμή δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αν ο Λάκης Γαβαλάς θα πάρει τον ρόλο του coach, ο παλιός του όμως γνώριμος, Τάσος Σοφρωνίου, έχει ήδη επιστρέψει στην Ελλάδα από το Παρίσι όπου ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια, προκειμένου να αναλάβει διευρυμένο ρόλο στο GNTM.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα κείμενα του Νίκου Γεωργιάδη για το Nikopolis Blog.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ