Ο Γιώργος Λιάγκας δεν θέλει τη Φαίη Σκορδά, ούτε η Φαίη Σκορδά θέλει τον Γιώργο Λιάγκα- δυο μήνες το ακούμε αυτό πλέον, το έχουμε εμπεδώσει. Η Κατερίνα Καινούργιου δεν μπορεί να τιθασεύσει τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος επιμένει να μη φοράει ακουστικό. Η Κατερίνα μετά στεναχωριέται γιατί δεν θέλει να νομίζει ο Ανδρέας ότι δεν το σέβεται και βάζει τα κλάματα γιατί… αυτή είναι η Κατερίνα που γνωρίσαμε και έτσι αγαπήσαμε!

Ο Γιώργος Καρτελιάς και η -φίλη που θα θελες να έχεις- Ελίνα Παπίλα δεν μπόρεσαν να δέσουν ως δίδυμο και οι φήμες τη θέλουν να συνεχίζει μόνη της του χρόνου. Η Ζήνα Κουτσελίνη δεν κρύβει τη δυσαρέσκειά της γιατί το κανάλι της δεν της έχει δείξει ακόμα πόσο την… αγαπάει. Από την άλλη οι επιδόσεις που σημειώνουν οι «Αλήθειες» πλέον της δίνουν το πάνω χέρι. Και το ξέρει.

Το Open φέρεται να αναζητά νέους συνεργάτες για την Τσολάκη και τη Μαγγίρα, οι οποίες όμως έχουν δεθεί με τις ομάδες τους και ζορίζονται. Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει (πολύ) πιο ενδιαφέρον στις δηλώσεις της έξω από το πλατό παρά στην ίδια της την εκπομπή, που δεν λέει να σηκώσει κεφάλι (και γι’ αυτό σίγουρα ΔΕΝ φταίει μόνο εκείνη).

Την Ελένη Μενεγάκη στο στόμα μου δεν την πιάνω, μην πέσει ο ουρανός να με πλακώσει, θα πιάσω όμως τον παλιό της συνεργάτη Γρηγόρη Γκουντάρα που παρασύρθηκε από τις Σειρήνες του ΣΚΑΪ και πέρασε μια χρονιά «όλα bad». Ευτυχώς ξέρει ότι η αγκαλιά της Κατ Κεν είναι πάντα ανοιχτή για εκείνον.

Γενικά στη φετινή σεζόν η ψυχαγωγία δεν πέρασε και πολύ καλά, ο ανταγωνισμός ήταν πιο σκληρός από ποτέ, και τα διαφημιστικά έσοδα δεν ήταν σίγουρα τα αναμενόμενα. Σε πολλές εκπομπές, μάλιστα, υπήρξε άφθονο παρασκήνιο που, ευτυχώς για όσους εμπλέκονταν, δεν έγιναν ποτέ είδηση στα sites.

Αυτή την περίοδο πάντως οι πιο περιζήτητοι είναι οι αστυνομικοί-δικαστικοί ρεπόρτερ. Για παράδειγμα η Άρια Καλύβα, που ξεχώρισε φέτος στη Σίσσυ Χρηστίδου, αλλά αποφάσισε να αποχωρήσει καθώς δεν μπορούσε άλλο να συνεχίσει να δουλεύει 7 μέρες την εβδομάδα (το έχω κάνει και ήταν όντως εξαντλητικό). Ούτε καβγάς υπήρχε, ούτε κάτι άλλο δυσοίωνο. Η Άρια μάλιστα έχει κάνει ήδη ραντεβού με δύο πρωινές εκπομπές και μία απογευματινή.

Ποια καλλονή θα πλαισιώσει τον Νίκο Κοκλώνη στο J2US από τα backstage αφού η φίλη του Κατερίνα Στικούδη (εκτός απροόπτου) ξεκινάει εκπομπή με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στον ΑΝΤ1 σε παραγωγή δική του; Ήδη έχουν πέσει πολλά λαμπερά ονόματα στο τραπέζι, αλλά η πιο μεγάλη έκπληξη ίσως να έρθει από τα ονόματα που θα διαγωνιστούν (για να σας το λέω κάτι έχω κρυφοδεί). Ο πολυμήχανος παρουσιαστής κα παραγωγός έχει ήδη κάνει τη λίστα του με διασήμους που δεν θα φανταζόσουν.

Μην ξεχνάμε επίσης πως στο J2US μένει και μια θέση κενή στην κριτική επιτροπή αφού η Μαρία Μπακοδήμου οδεύει στον ΣΚΑΪ, ρίσκο που ελπίζουμε να της βγει. Εκεί να δείτε τι μπορεί να συμβεί…

Μιας και αναφέραμε πριν την Ιωάννα Μαλέσκου, μου λένε ότι εκείνη πρότεινε σε άλλες εταιρείες παραγωγής να παρουσιάσει βραδινό talk show, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει βρει ανταπόκριση. Δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι εύκολα για τη λαμπερή παρουσιάστρια αφού στην τηλεόραση «είσαι» τα νούμερα που φέρνει η τελευταία σου δουλειά.

Μεγάλο δίλημμα στην παραγωγή του GNTM προκάλεσε το όνομα «Λάκης Γαβαλάς». Κάποιοι τον ήθελαν πολύ, κάποιοι άλλοι φαίνεται πως άσκησαν βέτο -οι δεύτεροι φοβάμαι πως θα υπερισχύσουν. Ευτυχώς βέβαια για τον Λάκη, επιστρέφει και το My Style Rocks.

Σας αφήνω με το αγαπημένο μου τραγούδι που ακούω στο repeat αυτές τις μέρες γιατί η αγάπη πρέπει πάντα να κερδίζει!

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα κείμενα του Νίκου Γεωργιάδη για το Nikopolis Blog.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ