Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Σου έχω εκφράσει πολλές φορές τη συμπάθειά μου, έχω γράψει ότι σε αδικεί η σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά. Μη λες όμως ότι αυτό είναι δημιούργημα των Μέσων και όχι του κόσμου. Και ο κόσμος το συζητάει και οι δημοσιογράφοι. Και όχι άδικα. Η εκπομπή φέτος ήταν ένα δυο σκαλοπάτια πιο κάτω από τις προηγούμενες σεζόν. Και στο λέω αυτό εγώ, που είναι η μόνη του είδους που εξακολουθώ να βλέπω.

Κατερίνα Καινούργιου: Αρκετοί δεν πίστευαν ότι μπορείς να κάνεις ωραίες συνεντεύξεις. Τους διέψευσες. Δεν ξέρω αν κάνεις εσύ την επιλογή των προσώπων, αλλά γίνεται πολύ καλή δουλειά. Το μόνο που πρέπει να δουλέψεις τώρα είναι να μπορείς να αφήνεις τις στεναχώριες σου έξω από το πλατό. Από την άλλη έτσι σε αγάπησε ο κόσμος, για τον αυθορμητισμό και τον αυτοσαρκασμό σου.

Δημήτρη Σαράντο: Σε ξέρω πολλά χρόνια και έχουμε υπάρξει φίλοι και συνεργάτες. Κάποια άκομψα σχόλια στην εκπομπή της Μαγγίρα (πιο ωραία από ποτέ) και αδικούν και το κυριότερο ΣΕ αδικούν. Δεν τα χρειάζεσαι ούτε εσύ, ούτε η εκπομπή.

Ελίνα Παπίλα: Σε γνώρισα χτες πρώτη φορά από κοντά και επιβεβαιώσα ό,τι πίστευα -και είχα γράψει- για εσένα. Είσαι ένα πρόσωπο που έλειπε από την τηλεόραση, είσαι ο ορισμός του girl next door που θες να του λες καλημέρα. Το κανάλι πιστεύει σε σένα και στον συμπαρουσιαστή σου, γι’ αυτό και θα σας δώσει, μου λένε οι πηγές μου, την ευκαιρία να σας γνωρίσει ακόμα καλύτερα το κοινό και την επόμενη σεζόν. Όπως επίσης θα δώσει άλλη μια ευκαιρία του χρόνου στο Dancing with the Stars, αυτή τη φορά με πιο γνωστά πρόσωπα. Αν μη τι άλλο, είναι τίμιο για ένα κανάλι να στηρίζει τις επιλογές του και όχι να τις σαμποτάρει (καταλαβαίνετε εσείς για ποιον χτυπά η καμπάνα).

Γιώργο Αρσενάκο: Τι βραδιά υπερπαραγωγή οργανώσατε χτες με την Panik. Τρεισήμισι ώρες που κύλησαν σαν νερό. Βίσση, Ρέμος, Αργυρός, Πλούταρχος, Στόκας, Ασλανίδου, Κορκολής, Φουρέιρα και τόσα άλλα ονόματα μαζί σε μια σκηνή, όπως και να το κάνεις, δεν είναι κάτι που το ζεις συχνά. Γιατί έλειπε όμως η Δέσποινα Βανδή; Καμία παρεξήγηση, όπως μαθαίνουμε. Ούτε φυσικά φεύγει από την εταιρεία -επειδή ρωτήθηκα. Είχε πει εξαρχής ότι δεν μπορούσε να λάβει μέρος, όπως δεν έχει δώσει το παρών σε όλα καλέσματα της δισκογραφικής αυτά τα χρόνια. Στη συγκεκριμένη περίπτωση οι λόγοι ήταν καθαρά τηλεοπτικοί, αφού η συναυλία θα μεταδοθεί απέναντι από το J2US και η Δέσποινα ήθελε να τιμήσει το σύμβολαιό της με το επιτυχημένο show του Alpha και τη φιλία της με τον Νίκο Κοκλώνη.

Πάντως επειδή και αυτό το ρωτήσατε, ναι, έχουν μια βάση οι πληροφορίες που τη θέλουν να συζητάει για την παρουσίαση του X Factor. Ειδικά αν τελικά πει το «ναι» για την κριτική επιτροπή ο Αντώνης Ρέμος.

Τάνια Μπρεάζου: Ξεχώρισες χτες και στη συναυλία της Panik, είσαι εκπληκτική και στο Nox. Η Ελεονώρα Μελέτη σε υποδέχτηκε χτες λέγοντάς σου πόσο όμορφη είσαι, αυτό όμως είναι το λιγότερο. Οι προδιαγραφές σου είναι διεθνείς.

Ρούλα Κορομηλά: Πόσο χάρηκα που σε είδα ξανά στην τηλεόραση το πρωί στη Δανάη. Ελπίζω να σε βλέπουμε συχνότερα από εδώ και πέρα σε αυτή την τόσο χαλαρή διάθεση. Έχεις πλέον τη σοφία να κάνεις κάτι πιο ήσυχο, πιο πολύ στα δικά σου μέτρα. Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να έκλεινες την καριέρα σου εκεί που την ξεκίνησες, στην ΕΡΤ. Χωρίς τη θηλιά στο λαιμό που φέρνουν οι ημερήσιες μετρήσεις τηλεθέασης.

Γιάννη Τσιμιτσέλη: Δεν χρειάζεται να χάνεις την ψυχραιμία σου με μια ειρωνική κριτική. Αν είναι και όντως εμπαθής, ακόμα καλύτερα για σένα, γιατί αποδυναμώνεται από μόνη της. Είσαι χαρισματικός με ό,τι και αν καταπιαστείς και σε απολαύσαμε πολύ στην παράσταση «Από Σμύρνη Σαλονίκη». Εξάλλου ξέρεις κι εσύ καλά πως όταν θέλει κάτι το κοινό, δεν υπολογίζει τις κριτικές.

Σας αφήνω με ένα φωτεινό μήνυμα από τα ωραιότερα τραγούδια που ακούσαμε χτες στη συναυλία της Panik: «Βγες, τραγούδα τη ζωή. Πες θα ‘ρθει ξανά πρωί. Δες τον ήλιο μ’ άλλα μάτια, με ενός παιδιού χαρά, γιατί κι εσύ παιδί ήσουν μια φορά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ