Τελικά τα Χριστούγεννα είναι μόνο για τα παιδιά. Οι δρόμοι παντού ακινητοποιημένοι, οι υποχρεώσεις πιο πολλές από ποτέ, το ίδιο και τα έξοδα. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έχει γίνει πατέρας από τον Αύγουστο αλλά η μητέρα του παιδιού του τον κατηγορεί δημόσια στο okmag ότι δεν ενδιάφερεται για το μωρό που μεγαλώνει μαζί της στην Αγγλία.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είναι θυμωμένος που μαθεύτηκε η εγκυμοσύνη της Ιλάειρας Ζήση αλλά το συζήτησε μέσα από την εκπομπή του στην Κύπρο.

Τα παιδιά του Κωνσταντίνου Πλεύρη μάλλον δεν χάρηκαν καθόλου για τον γάμο του με τη Τζόρτζια Σιακαβάρα. Και μετά βγαίνουν στην Τατιάνα από το Μοναστήρι που μάθαμε ότι έγινε ο γάμος και λένε ότι δεν τελούν γάμους!

Ο Τζέιμς Καφετζής δεν κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ της υψηλότερης εβδομαδιαίας αμοιβής στην ιστορία του ελληνικού Survivor οπότε έκλεισε ένα εισιτήριο για Τόκιο (όχι αυτό που τραγουδάει η Ιουλία Καλλιμάνη που γιόρταζε κιόλας).

Και όλα αυτά μαζί συνέβησαν μέσα σε μόλις οκτώ ώρες -τέτοια παραγωγή ειδήσεων ούτε στο Χόλιγουντ.

Την ίδια στιγμή η ενημέρωση κερδίζει όλο και περισσότερους πόντους στο δυναμικό κοινό. Οι «Αταίριαστοι» νιώθουν δικαίωση στον ΣΚΑΪ αλλά και στην εκπομπή της Φαίης μαθαίνουμε ότι το κλίμα είναι καλύτερο φέτος.

Και σε αυτό το σημείο σκέφτεσαι ακόμα τη συνέντευξη της περσινής της συνεργάτιδας Έλενας Χριστοπούλου στη Σίσσυ Χρηστίδου– πίσω από τις λέξεις που ξέρει να χειρίζεται με μαεστρία, ακούστηκαν κάποιες αλήθειες που μπορεί να ξεβόλεψαν κάποιους.

Σίγουρα όχι όμως τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον οποίο αποκάλεσε «δάσκαλο». Ο οποίος «δάσκαλος» γιόρτασε τα 50α γενέθλια παρουσία του προέδρου του ομίλου ΑΝΤ1, Θοδωρή Κυριακού. Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…

Δυνατός ο Fipster, ας το παραδεχτούμε γιατί στην αρχή δεν του το είχαμε και πολύ. Ένα παιδί που τον γνωρίσαμε ως συνεργάτη και καλό φίλο του Νίκου Μουτσινά, έγινε αγαπητός στον ευρύ κύκλο του και εξαργύρωσε έξυπνα και δημιουργικά τη μετοχή του. Στην πορεία έγινε και συμπαθής στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από το Asia Express, μετά πήγε να το χαλάσει λίγο στο Fame Story αλλά το έφερε στα ίσια του και τώρα οι διαδικτυακές του εκπομπές δίνουν θέμα στις τηλεοπτικές. Γιατί για κάποιον ανεξήγητο λόγο, οι διάσημοι όταν μιλούν σε ένα μικρό απλό πλατό ή σε podcast παθαίνουν ειλικρίνεια. Άσχετα αν οι κάμερες έχουν μπει παντού, ακόμα και στις ραδιοφωνικές εκπομπές, με αποτέλεσμα να πρέπει να πηγαίνουν παντού περιποιημένοι.

Στο Βερολίνο βρέθηκε αυτές τις μέρες η Σοφία Αλιμπέρτη αλλά μάλλον πρέπει να γυρίσει γρήγορα γιατί, μπορούμε πλέον να μαρτυρήσουμε ότι η τηλεοπτική της επιστροφή είναι και πιο κοντά από ποτέ και ακόμα πιο πολύ στα μέτρα της.

Απορία της εβδομάδας που μου μετέφεραν πριν από λίγο και μπήκα στον κόπο να τσεκάρω: Γιατί ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η καλύτερη φίλη και συνέταιρος της Ιωάννας Τούνη, Στέλλα Πάσσαρη δεν ακολουθιούνται στο Instagram; Άτιμοι insta-friends δεν σας ξεφεύγει τίποτα!

Διαβάστε επίσης: Οι διακοπές της Μενεγάκη, οι αλήθειες της Μελέτη και το Μega deal του Γεωργίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ