Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στα δημοσιογραφικά γραφεία της ΕΡΤ πως η εκπομπή που παρουσιάζει η Μάριον Μιχελιδάκη, «Κάτι τρέχει με την Μάριον» αποτελεί παρελθόν από το νέο πρόγραμμα του σταθμού, με την παρουσιάστρια να βρίσκεται σε διακοπές και να επιστρέφει την Δευτέρα 23 Αυγούστου για να ενημερωθεί αν, και πότε ξεκινά η εκπομπή της. Μία εκπομπή για την οποία τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της έκαναν φιλότιμες προσπάθειες σημειώνοντας ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης με τον ανταγωνισμό του Σαββατοκύριακου.

Ωστόσο, όπως συμβαίνει συνήθως στον θαυμαστό κόσμο της τηλεόρασης ο ενδιαφερόμενος το μαθαίνει τελευταίος. Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες, πριν λίγη ώρα έγιναν δύο ραντεβού στο Ραδιομέγαρο για την ανεύρεση συνεργατών για την εκπομπή του Σαββατοκύριακου. Στη συζήτηση βρίσκονταν και πρώην συνεργάτες τις Μάριον Μιχελιδάκη αφού θα συνεχίσουν να βρίσκονται στη ζώνη του Σαββατοκύριακου και με την νέα σύνθεση της εκπομπής. Απέφυγαν ωστόσο να αναφερθούν στους ανθρώπους που θα παρουσιάζουν την εκπομπή και που θα πάρουν τη θέση της εκπομπής της Μάριον Μιχελιδάκη, όταν ρωτήθηκαν από τους εν δυνάμει νέους συνεργάτες.

Το Znews και ο Γιώργος Μπέζας έχουν όλο το ρεπορτάζ για το τι πραγματικά συμβαίνει με την παρουσιάστρια και το τηλεοπτικό της μέλλον.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ