Μια σειρά από αντιδράσεις πυροδότησε η δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη στη συνέντευξη με τον Σταύρο Θεοδωράκη που εξήγησε πως θα ήθελε νε τον σύντροφό του, Τάιλερ να υιοθετήσουν δυο αγόρια.

Την Κυριακή, η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να εκφράσει τη δική της άποψη. Η παρουσιάστρια είπε στον «αέρα» της εκπομπής της «Χαμογέλα και πάλι»: «Είναι λίγο αμήχανο σαν θέμα. Δεν είναι μόνο θέμα πολιτικής προέκτασης. Κι εμένα μου κακοφάνηκε όταν είπε ο Στέφανος Κασσελάκης ότι θέλω δύο αγόρια, να πάρουν την προσωπικότητά μας, ένα τη δική μου, ένα του Τάιλερ. Μου φάνηκε κι εμένα λίγο άβολο».

«Θεωρώ ότι το είπε αφελώς, πάνω στην κουβέντα»

«Θυμάμαι που είχαμε κάνει μια συζήτηση για την υιοθεσία και λέγαμε ότι η πρώτη ερώτηση που σου κάνουν στο “Χαμόγελο” είναι “τι θέλετε αγόρι ή κορίτσι;”. Αν απαντήσεις δεν προχωράει, γιατί δεν μπορείς να απαντήσεις, αυτή την απάντηση τη δίνει ο Θεός. Και αυτό, είναι παράνομο, το να επιλέγεις το φύλο και τα χαρακτηριστικά. Σε αυτό συμφωνώ με τον κ. Πλεύρη. Παρόλα αυτά, δεν είπε αυτό ο Στέφανος, δεν είπε ότι θα πάει να επιλέξει το φύλο ή θα ξεκινήσω παράνομα μια διαδικασία για να διαλέξω. Θεωρώ ότι το είπε αφελώς, πάνω στην κουβέντα», εξήγησε η Σίσσυ.

«Ο τρόπος που το είπε, είναι σαν να παραγγέλνουμε πίτσα»

«Υπάρχουν πράγματα που τα λες, αλλά ο τρόπος που τα λες διαφοροποιεί το τελικό συμπέρασμα και αφήνει αφορμές για σχολιασμό. Ο τρόπος που το είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, είναι σαν να παραγγέλνουμε πίτσα. Επειδή είναι φρέσκος στην πολιτική ζωή της χώρας, δεν είναι καλή αρχή το γεγονός ότι κάθε φορά που λέει κάτι, επιστρέφει μετά για συμπληρωματική δήλωση για να εξηγήσει αυτό που είπε. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξει τον τρόπο έκφρασής του για να καταλαβαίνουμε με την πρώτη τι θέλει να μας πει. Δεν έχουμε πρόβλημα εμείς οι υπόλοιποι, μάλλον εκείνος το έχει», πρόσθεσε ο Νίκος Συρίγος.

«Αισθάνομαι ότι επειδή έχει μεγαλώσει έξω, λίγο μπερδεύεται, είναι άλλο το σύστημα, έχουν άλλη νοοτροπία. Δεν έχει προσαρμοστεί στην ελληνική πραγματικότητα, τα λέει αφιλτράριστα, όπως θα τα έλεγε σε μία παρέα», τόνισε η Σίσσυ Χρηστίδου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ