Η διευθύντρια ειδήσεων και κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Star Channel Μάρα Ζαχαρέα έχει υψηλές ευθύνες αυτή τη χρονιά.

«Είναι πολύ μεγάλο βάρος το να είμαι παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και γενική διευθύντρια. Δεν με βλέπω να μπορώ να το κάνω για πολύ καιρό ακόμα όλο μαζί. Μεγαλώνουμε κιόλας. Θα άφηνα την παρουσίαση. Την κάνω πάρα πολλά χρόνια», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Happy Day η δημοσιογράφος.

Παρά τον χρόνο που αφιερώνει στη δουλειά της, η Μάρα Ζαχαρέα φροντίζει με κάθε ευκαιρία να ξεκλέβει χρόνο για να τον αφιερώνει σε αγαπημένους της ανθρώπους. Το Σάββατο το βράδυ πέρασε το βράδυ της με φίλες τραγουδώντας καραόκε!

«Μπήκαμε ήδη σε γιορτινή διάθεση», σχολίασε η δημοσιογράφος καθώς μοιράστηκε στιγμιότυπα από τη βραδιά καραόκε. Ντυμένη στους τόνους του λευκού η Μάρα Ζαχαρέα πόζαρε χαμογελαστή στον φωτογραφικό φακό και αγκαλιασμένη με την παρέα της.

«Δεν μπορώ να σου πω ότι στα μέχρι τώρα χρόνια μου έχει τύχει μια χρονιά να πω τι εύκολη που ήταν! Κάθε σεζόν κάτι καινούριο προκύπτει. Το θέμα είναι να βρεις πώς θα μπορέσεις να σταθείς στον ανταγωνισμό. “Μάχη” γίνεται κάθε χρόνο», δήλωσε πρόσφατα η Μάρα Ζαχαρέα σε συνέντευξή της στο Happy Day.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ