Οι καταγγελίες που βαραίνουν τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από τους «Ράδιο Αρβύλα» έχουν σοκάρει την κοινή γνώμη και όχι άδικα. Το μεσημέρι της Τρίτης ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό στο Instagram Women Like You, post, το οποίο αναπαρήγαγε το κείμενο του Ηλία Γκιώνη στο Instagram. Στη συγκεκριμένη ανάρτηση απάντησε και η Έλενα Κρεμλίδου.

Την Έλενα Κρεμλίδου την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor. Η γνωστή influencer σχολίασε: «Απλά για να δείτε ότι μπορεί να είναι ο καθένας… κάποιος που συναναστρέφεσαι καθημερινά , κάποιος που βάζεις στο σπίτι σου τηλεοπτικά ή και κυριολεκτικά. Ποτέ δεν θα καταλάβω τι έχουν στο μυαλό τους αυτοί οι άνθρωποι… είμαι μαζί με όλες όσες έχουν υπάρξει θύματα… ξέρω πως νιώθετε… μια συμβουλή μόνο… όσο δύσκολο και αν είναι , όσο και αν φαίνεται πως ήρθε το τέλος του κόσμου (έτσι ένιωσα κι εγώ)… δεν είναι». Και συνέχισε η Έλενα Κρεμλίδου: «Είσαι δυνατή! Ήσουν πάντα δυνατή και θα είσαι και τώρα! Μην ντρέπεσαι. Ο μόνος που πρέπει να ντρέπεται είναι αυτός και μόνον αυτός. Όλες μαζί μπορούμε πολλά περισσότερα από όσα νομίζουμε».

Η αφορμή για το σχόλιο της Έλενας Κρεμλίδου

Θυμίζουμε το στόρι όπως το έδινε ο Ηλίας Γκιώνης. Όπως έγραφε, «η κοπέλα γνώρισε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα το καλοκαίρι του 2016 σε διακοπές της στην Αλόνησσο, που ο ίδιος έχει κατοικία και δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Ύστερα από μία τυχαία συνάντηση, εκείνος την προσέγγισε ερωτικά, με αποτέλεσμα να συνάψει σχέση μαζί του, η οποία κράτησε δύο χρόνια. Έπειτα το χωρισμό του, ένα φιλικό πρόσωπο ενημέρωσε την κοπέλα ότι σε πορνογραφικό σάιτ βρήκε ένα βίντεο με εκείνη. Έπειτα, έψαξε σε αυτό και άλλα σάιτ παρόμοιου περιεχομένου με βάση το τίτλο του βίντεο και το username του χρήστη και ανακάλυψε ότι υπάρχουν 3 βίντεο δικά της με το συγκεκριμένο άτομο και πληθώρα φωτογραφιών (περίπου 300). Το ένα βίντεο είχε πάνω από 99.300 προβολές. Ήταν προφανές ότι τα κανάλια και όλο αυτό το υλικό έχει ανέβει από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, καθώς ήταν ο μόνος που το είχε στην κατοχή του. Αμέσως έγινε μήνυση σχετικά και επίσης, ενώ είχε καταθέσει μήνυση και εκείνος ήταν σε νέα σχέση, ανέβασε και άλλο βίντεο με την κοπέλα. Αμέσως, έγινε καταγγελία στην αστυνομία και κινήθηκε διαδικασία αυτοφώρου του οποίου απέφυγε τη σύλλυψη καθώς την περίοδο εκείνη ήταν στην Αλόνησσο. Μετά από αυτό και έχοντας γνώση την κατηγορία εις βάρος του δεν κατέβασε κανένα από τα βίντεο. Όλο το υλικό κατέβηκε ύστερα από αίτημα της καταγγέλουσας στις συγκεκριμένες ιστοσελίδες. Επιπλέον, σε ένα άλλο blog που είχε προφίλ, συνέχιζε να ανεβάζει πορνογραφικό υλικό από άλλες γυναίκες, το οποίο υπάρχει εώς σήμερα. Ύστερα από έναν χρόνο μετά τη μήνυση, επικοινώνησε μαζί της εκμεταλλευόμενος την αγάπη της προς το πρόσωπό του, την άσχημη ψυχική κατάσταση που βρισκόταν και ζητούσε να τον συγχωρέσει και να αποσύρει τη μήνυση εις βάρος του. Εκείνη αποφάσισε να του δώσει μία ευκαιρία και να τα βρουν εξωδικαστικά. Ο ίδιος μάλιστα, προσποιούνταν ότι νοιάζεται και ότι θέλει να τη βοηθήσει να βρει δουλειά και ότι θα κάλυπτε τα δικαστικά της έξοδα. Μέχρι που της δήλωσε ότι ήθελε να την παντρευτεί. Εν τέλει σε μία δια ζώσης συνάντηση εκείνος είπε ότι θα παντρευτεί μία κοπέλα που γνώρισε πριν 15 ημέρες και δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της και ούτε να τα βρουν εξωδικαστικά σε μία υπόθεση που ήταν εκείνος κατηγορούμενος. Τον περασμένο Σεπτέμβρη, ο ίδιος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο δηλώνοντας ότι έκανε επέμβαση και δεν μπορούσε να μετακινηθεί, πράγμα που δεν ήταν αλήθεια, καθώς 3 μέρες πριν τη δίκη ταξίδεψε και κυκλοφορούσε δημόσια στο νησί με το μηχανάκι του. Τώρα έχει οριστεί νέα δικάσιμος για τον Φεβρουάριο του 2022 και το θύμα ευελπιστεί να βρει έστω και λίγη δικαίωση από τη Δικαιοσύνη. Αν και όλο αυτό την έχει καταστρέψει ψυχολογικά, επηρεάζοντας διάφορους τομείς της ζωής και καθημερινότητάς της, ενώ εδώ και 3 χρόνια ο δράστης προστατεύεται και συνεχίζει κανονικά τη ζωή του».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ