Στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών μίλησε η Ζήνα Κουτσελίνη. Η παρουσιάστρια που φέτος έκανε την επιτυχία της χρονιάς μίλησε στο Happy Day για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στον χώρο των media.

«Δεν ήμουν ποτέ το κορίτσι του προέδρου, όμως πάντα δούλευα για το καλό και το συμφέρον του προέδρου. Πολλές φορές έχω διαφωνήσει με επιλογές, με προγράμματα, έχουμε χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι, όχι για να επιβάλουμε τη δική μας θέση, αλλά για να ακουστούμε σε ανδροκρατούμενο περιβάλλον κι εμείς οι γυναίκες που δεν ήμασταν του προέδρου», δήλωσε.

Όσο για τα μελλοντικά της σχέδια; «Το καλό είναι ότι στην ηλικία μου έχω μέλλον. Δεν ξέρω πόσα είναι τα ψωμιά μου ακόμα, αλλά θέλω να πιστεύω ότι έχω μια δεκαετία μπροστά μου. Μέχρι 15 Ιουνίου θα έχω αποφασίσει τι θα κάνω του χρόνου. Δεν είναι θέμα διαπραγματεύσεων, είναι θέμα κουβέντας. Νομίζω ότι ο σταθμός στον οποίο βρίσκομαι με έχει αγκαλιάσει 7 χρόνια, συζητάμε και είμαστε σε καλό δρόμο. Οι συνεργάτες μου είναι μαζί με εμένα, εφόσον θέλουν να είναι μαζί με εμένα. Θεωρώ ότι κανείς μόνος του δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Παρέα που κερδίζει δεν αλλάζει».

«Το οικονομικό δεν παίζει καθόλου ρόλο, με λες και χαζή σε αυτό το θέμα. Δεν ξέρω να κάνω προσθέσεις, αφαιρέσεις. Δεν θέλω να με αδικείς όμως», τόνισε.

Τέλος δεν ήθελε να πάρει θέση για την ένταση που δημιουργήθηκε πριν από λίγες μέρες στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ανάμεσα στον Καλλιακμάνη και τον Κουσουλό: «Μιλάμε για δύο φίλους. Εγώ βρέθηκα σε μια δύσκολη θέση. Δεν με άκουγε κανείς. Θα τους μαλώσω την άλλη φορά».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή της Παρασκευής:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ