Η Ζήνα Κουτσελίνη θα συνεχίσει να καλησπερίζει τους τηλεθεατές του Star με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Το κανάλι ανακοίνωσε την ανανέωση της επιτυχημένης συνεργασίας τους.

Η φετινή τηλεοπτική χρονιά ήταν από τις καλύτερές της. Τα θέματα της επικαιρότητας την ευνόησαν και να της χάρισαν υψηλά νούμερα τηλεθέασης. 

«Από τον Μάιο συζητάω με το κανάλι. Η αλήθεια είναι ότι είμαστε σε προχωρημένες συζητήσεις, νομίζω μέχρι τα μέσα Ιουνίου θα είναι οι αποφάσεις οριστικές», είχε δηλώσει η παρουσιάστρια. Και η στιγμή έφτασε!

Η επίσημη ανακοίνωση του Star

Το Star βρίσκεται στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Ζήνα Κουτσελίνη.

Η αγαπημένη  Ζήνα Κουτσελίνη θα συνεχίσει για 8η χρονιά το συναρπαστικό δημοσιογραφικό ταξίδι αναζήτησης της αλήθειας, με την επιτυχημένη εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η δυναμική παρουσιάστρια, που ξεχωρίζει για την απλότητα, την επαγγελματική της εμπειρία και τη βαθιά ενσυναίσθηση, με την οποία αντιμετωπίζει τις κάθε είδους δημοσιογραφικές προκλήσεις, έχει χτίσει σχέση αγάπης, συνέπειας και εμπιστοσύνης με το τηλεοπτικό κοινό του σταθμού. 

Η ανανέωση της συνεργασίας της  Ζήνας Κουτσελίνη με το Star επιστεγάζει την αμοιβαία σχέση εκτίμησης και σεβασμού αλλά και την επιτυχημένη πορεία της εκπομπής, που είναι σταθερά στην κορυφή της τηλεθέασης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ