Στην Κατερίνα Καινούργιου και στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε η Ζενεβιέβ Μαζαρί. Η κριτής του GNTM «ανοίγει την καρδιά» και μιλά για όσα δεν ξέρουμε για εκείνη. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα με τον θυρεοειδή, που την οδήγησε στο να χάσει το μεγαλύτερο μέρος των μαλλιών της.

Η εξομολόγηση της Ζενεβιέβ Μαζαρί για την απώλεια των μαλλιών της:

«Το 80% των μαλλιών μου το έχω χάσει. Αφαίρεσα τον θυροειδή μου. Είχα πρόβλημα από πολύ πιτσιρίκι της γενιάς του Τσέρνομπιλ. Πειράχθηκε πολύ ο θυροειδής μου και ήξερα ότι κάποια στιγμή θα αναγκαστώ να τον αφαιρέσω. Πριν από την πανδημία οι όζοι που είχα ήταν πολλοί και ο ένας μεγάλος σε μέγεθος, σαν μπαλάκι του γκολφ. Κινδύνευαν οι φωνητικές μου χορδές και ο φάρυγγάς μου. Αλλά, πιο πολύ κινδύνευα γιατί όσες παρακεντήσεις και βιοψίες κι αν έκανα, ο γιατρός μου μού είπε ότι “στο μέγεθος που έχουν φθάσει το να γίνει καρκίνος είναι στο ένα χιλιοστό”. Από την αφαίρεση και μετά όμως, υπάρχει μια μεγάλη ταλαιπωρία», ανέφερε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Και συνέχισε: «Από μικρή μου είχε πει ο γιατρός μου, ότι όταν τον αφαιρέσω θα αλλάξει το 70% της ζωής μου. Αλλάζουν τα πάντα. Ευτυχώς έγινε αφού είχα κάνει τα παιδιά μου και είχα μείνει έγκυος. Αυτό μπορεί να διαταράξει τον κύκλο σου. Εγώ έχασα τα μαλλιά μου. Ήταν το αποτέλεσμα της επέμβασης μέχρι να πάρω τα φάρμακα. Και το άλλο που με ταλαιπωρεί είναι ότι είμαι αλλεργική σε πάρα πολλά πράγματα. Στα γυρίσματα του GNTM έπρεπε να κάνω κορτιζόνη γιατί πρηζόμουν και ακόμη πρήζομαι. Η ενδυματολόγος μου δεν ξέρει αν θα φορέσω small, medium ή large. Κάθε φορά αλλάζει το σώμα μου. Επειδή δεν ξέραμε πού θα είμαι αλλεργική, έπρεπε να ήταν όλα φυτικά».

Ο μεγάλος φόβος και η απώλεεια των γονιών της

Αναφερόμενη στον μεγαλύτερο φόβο και τη δυσκολία αυτής της περιόδου, η Ζενεβιέβ Μαζαρί αποκάλυψε πως η επέμβαση έγινε λίγο πριν από την πανδημία. «Φαντάσου να δουλεύεις με πανδημία και να ξέρεις ότι το ανοσοποιητικό σου σύστημα είναι το χειρότερο».

Στην ερώτηση αν είναι υπέρ του εμβολιασμού απάντησε: «Πιστεύω στην ιατρική και πίστευα και πριν από την πανδημία. Εγώ είμαι ορφανή, ο Βασίλης (σ.σ. σύντροφός της) όμως έχει τους γονείς του και αυτοί είναι πολύ σημαντικοί για εμάς. Δεν θα μπαίναμε ποτέ στη διαδικασία να διακινδυνεύσουμε τη ζωή αυτών των δυο ανθρώπων».

Τέλος, η Ζενεβιέβ Μαζαρί αναφέρθηκε και στον θάνατο των γονιών της: «Έχω χάσει και τους δυο γονείς μου το 2007. Η μητέρα μου ήταν η αρχή του κακού. Ακόμη δεν ξέρω πως να το χειριστώ χωρίς να καταρρεύσω».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ