Η Εύη Σαλταφερίδου είναι μια από τις υποψήφιες προς αποχώρηση γι’αυτή την εβδομάδα στο Survivor All Star. Στο επεισόδιο της Τρίτης 31 Αυγούστου η ίδια ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας στην κάμερα.

Συγκεκριμένα είδε για ακόμα μια φορά τον εαυτό της να ψηφίζεται από τον Σώζοντα Παλαίστρο Χάρο, με τον οποίο η σχέση τους ήταν τεταμένη από το 2018. Η Εύη Σαλταφερίδου σχολιάζοντας τα όσα έχουν συμβεί είπε: «Ηλπιζα ότι ο Σώζων ήρθε με άλλες διαθέσεις και να ζήσει το Survivor αγωνιστικά για δικό του όφελος και να το χαρεί.

Μάλλον για κάποιον λόγο δεν πιστεύει στις ικανότητές του και πιστεύει ότι μόνο έτσι μπορεί να πάει μπροστά». Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Νομίζω ότι γύρισα 5 χρόνια πίσω κι έχω αναβιώσει τα συναισθήματα του τότε. Ήταν από τις λίγες φορές που ήθελα να φύγω από το Survivor.

Το να μην σε αφήνει να μιλήσεις γιατί νιώθει ότι πουλά αυτό το πράγμα και ότι είσαι ο πιο αδύναμος στον έξω κόσμο, δεν ξαναγίνεται. Ό,τι και να πω θα χρησιμοποιηθεί εναντίον μου και θα το αλλάξει. Νομίζει ότι είμαι η εύκολη λύση κι η περπατημένη».

Δείτε περισσότερα στα βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ