Η Ζήνα Κουτσελίνη έκλεισε τη σεζόν δίνοντας αρχικά τον λόγο στους συνεργάτες της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» που έκαναν λόγο για μια χρονιά με δύσκολα θέματα. Η παρουσιάστρια τους ευχαρίστησε έναν προς έναν.

Τα γέλια διαδέχτηκε η συγκίνηση στο πλατό της εκπομπής

«Θέλω να κάνω τον επίλογό μου σε μια χρονιά πολύ δημιουργική για εμένα, έχοντας και τη βραδινή ζώνη και τη μεσημεριανή. Θέλω να ευχαριστήσω πάνω από όλα το Star που με εμπιστεύθηκε εννέα τηλεοπτικές χρονιές. Το Star δεν είναι ακέφαλο, δεν είναι απρόσωπο έχει τους ανθρώπους του που έχουμε γελάσει παρέα, έχουμε κλάψει και διασκεδάσει παρέα», ανέφερε αρχικά η Ζήνα Κουτσελίνη.

Η ανακοίνωση του Star για τη Ζήνα Κουτσελίνη

Στη συνέχεια, η Ζήνα Κουτσελίνη «λύγισε» λέγοντας το δικό της ευχαριστώ στη Ζωρζέτα Ζαχαρτζή. «Θέλω να ευχαριστήσω έναν άνθρωπο που αγαπώ πολύ, τη Ζωρζέτα Ζαχαρτζή, διευθύντρια δημοσίων σχέσεων του σταθμού, γιατί οι άνθρωποι έχουν ψυχή και όταν ενώνονται γίνονται ένα για τα δύσκολα και τα εύκολα», είπε συγκεκριμένα.

Το ευχαριστώ στους τηλεθεατές

«Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου γιατί εδώ και εννέα τηλεοπτικές χρονιές μας δίνετε πρωτιά. Και η πρωτιά δεν είναι μόνο τα νούμερα τηλεθέασης, είναι η καρδιά σας. Ακόμα και στη δύσκολη περίοδο εσείς μου στέλνατε καρδιές και αγκαλιές και με ηρεμούσατε για να μπορέσω να κοιμηθώ το βράδυ. Σας ευχαριστώ! Υποκλίνομαι στην αγκαλιά σας και στην αγάπη σας. Γιατί είμαστε πια οικογένεια και δεν υπάρχει κάποιος εκεί έξω που να μπορεί να μαυρίσει την καρδιά μου γιατί είναι τόσες οι φωτεινές αγκαλιές σας που με κάνουν να κοιμάμαι ήσυχη γνωρίζοντας πάντα την αλήθεια της ψυχής σας. Ευχαριστώ την οικογένεια Βαρδινογιάννη που με τιμά εννέα τηλεοπτικές σεζόν και πάμε για τη 10η! Καλό Καλοκαίρι!», έκλεισε στην αποφώνησή της η Ζήνα Κουτσελίνη που έχει ήδη ανανεώσει για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Ζήνα Κουτσελίνη: Η απάντησή της μετά τον σάλο των δηλώσεών της για τον Απόστολο Λύτρα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ