Εδώ και πολύ καιρό γίνεται συζήτηση για το Survivor All Star. Ποιοι θα πάνε, πόσα χρήματα τους προσφέρουν, πόσο καιρό θα μείνουν και -φυσικά- ποιος θα το παρουσιάσει.

Την ίδια στιγμή όμως μαθαίνουμε ότι η εταιρία του Ατζούν Ιλιτζαλί έχει ήδη προσεγγίσει γνωστούς ανθρώπους για να λάβουν μέρος του χρόνου. Celebrities που δεν είχαν όμως εμφανιστεί σε προηγούμενους κύκλους. Τι ακριβώς συμβαίνει;

Όπως μαθαίνουμε, υπάρχει μια «σατανική» σκέψη του καναλιού σε συνεργασία με την Acun Medya. Ο 6ος κύκλος του Survivor να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο και να ολοκληρωθεί τον Ιούλιο!

Τη στιγμή που ο ανταγωνισμός επενδύει κυρίως στη μυθοπλασία, με πιο ισχυρό παίκτη τον Alpha («Σασμός» – «Αυτή η νύχτα μένει»), ο Ατζούν θα ήθελε ιδανικά το πρώτο μισό της σεζόν να προβάλλεται στην prime time ζώνη του ΣΚΑΪ η All Star εκδοχή του Survivor και από τον Γενάρη να μπουν οι νέοι παίκτες.

Το πιο σοβαρό θέμα, που δημιουργεί δεύτερες σκέψεις, έχει να κάνει με τις καιρικές συνθήκες που θα είναι εντελώς αντίξοες το φθινόπωρο. Οι δυνατοί μουσώνες πολλαπλασιάζουν τον βαθμό δυσκολίας και κάνουν την επιβίωση ακόμα πιο δύσκολη.

Ο Γιώργος Λιανός κατά τη διάρκεια του τελικού του Survivor 2022.

Αν τελικά εγκριθεί αυτή η πρόταση, η φιλόδοξη σειρά «Στoργή» θα δίνει πάσα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Ταυτόχρονα αφήνει ανοιχτό το παράθυρό για νέο παρουσιαστή αφού ο Γιώργος Λιανός θα βρίσκεται στο τιμόνι του The Voice.

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ