Στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια στο Open ήταν καλεσμένη την Πέμπτη η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή «Ανοιχτά» για την προσωπική της ζωή, την πορεία της στην τηλεόραση αλλά και τις δύσκολες στιγμές που έζησε σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο.

Παρότι επί χρόνια στην πρώτη γραμμή των μίντια κράτησε καλά προστατευμένη την προσωπική της ζωή.

«Δεν έδωσα τα παιδιά μου για εξώφυλλο ούτε άνοιξα το σπίτι μου να φωτογραφηθεί ούτε άφησα να εκτεθεί η προσωπική μου ζωή στα έντυπα» είπε αρχικά η παρουσιάστρια και συγγραφέας.

Όσο για το μυστικό του γάμου της με τον Γιάννη Ακκά που μετρά 31 χρόνια αυτό είναι η εκτίμηση και η ελευθερία.

Όσο για τη συμμετοχή της στο J2US με ταίρι της τον Κώστα Καραφώτη ανέφερε: «Στο J2US δεν ήταν ριάλιτι, Ήταν ένα μουσικό παιχνίδι. Με πήρε ο Νίκος Κοκλώνης και είχαμε πει ότι θα κάνουμε και το “Έχεις γράμμα” και ήθελα να τον στηρίξω. Έκανα τηλεόραση με χαρά το είχα ανάγκη».

Στη συνέχεια η γνωστή παρουσιάστρια άνοιξε την καρδιά της για το εργασιακό bullying που βίωσε από ανώτερό της στο ίδιο κανάλι που εργαζόταν παλαιότερα.

«Είχα πάρα πολλές κόντρες στη δουλειά. Υπήρχαν άνθρωποι που μίλησαν προσβλητικά για μένα δημόσια μέσα από το κανάλι μου. Υπέστην εργασιακό μπούλινγκ από ανώτερο. Μου καταλόγισε ότι άφησα τα παιδιά μου κι ήρθα στην Αθήνα, για την ηλικία μου. Μίλησα με την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και είπα “την συγκρατήστε τον είναι ντροπή αυτό που κάνει για το ίδιο το κανάλι».

«Υπάρχει τοξικότητα, ανταγωνισμός. Αναγκαστικά όταν από αυτό εξαρτάται η βιωσιμότητα της εκπομπής με ενδιέφεραν τα νούμερα».

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ