Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» στο Mega μίλησε η Τζένη Μπότση το πρωί της Τρίτης. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στον ερχομό της κόρης της σε μια δύσκολη περίοδο, στη σχέση με τον σύζυγό της Αλέξανδρο Μιχαλά αλλά και στο ελληνικό κίνημα #metoo.

Για το σημαντικό αυτό θέμα, μάλιστα, η Μπότση ήταν ιδιαίτερα καυστική: «Το πιο δύσκολο από όλα ήταν να μιλήσουμε στις οικογένειες μας. Δυσκολεύτηκα να μιλήσω στον μπαμπά και στη μαμά μου. Τους το είπα λίγο περιληπτικά μια μέρα πριν. Τις λεπτομέρειες τις μάθανε από την τηλεόραση. Η μαμά μου, μου ζήτησε συγνώμη. Μια μάνα που έχει σταθεί διπλά μας και μας έχει μεγαλώσει με αυτόν τον τρόπο απαγορεύεται να μου ζητάει συγνώμη. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να κάνει τη μάνα μου να μου ζητάει συγνώμη. Μας μεγάλωσε με πολύ ωραίο τρόπο. Αν δεν είχαμε το θάρρος να της μιλήσουμε ήταν γιατί ήμασταν σε μια άλλη εποχή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Χαίρομαι που άνοιξε όλο αυτό και πια τα παιδιά μας θα μπορούν να μας τα λένε όλα αυτά πιο εύκολα. Ο μπαμπάς μου θυμάμαι ότι άσπρισε. Όλοι οι φίλοι και οι γνωστοί των γονιών μου μάθανε πράγματα για τη ζωή μου πολύ προσωπικά. Επειδή δεν είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να εκτίθεμαι, το σοκ ήταν πολύ μεγάλο».

Δείτε το απόσπασμα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ