Αυτή τη σύμπραξη την περιμένουμε με ανυπομονησία και όχι άδικα. Ο λόγος για τη συνεργασία του Ανδρέα Μικρούτσικου με την Ιωάννα Μαλέσκου στο νέο reality του Open, TV Queen. Η πρώτη συνάντηση του Ανδρέα Μικρούτσικου με την Ιωάννα μαλέσκου είναι γεγονός και ο Νίκος Γεωργιάδης είχε όλο το ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου», το πρώτο ραντεβού της Ιωάννας Μαλέσκου με τον Ανδρέα Μικρούτσικο έγινε την Τετάρτη 17/4 στα γραφεία της Barking Well. «Κράτησε δύο ολόκληρες ώρες! Συζητήθηκαν πάρα πολλά πράγματα που είχαν ήδη συζητηθεί σε τηλεφώνημα που δεν γνωρίζαμε», ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Και συνέχισε: «Ο Αντρέας έχει υπάρξει αιχμηρός για την Ιωάννα. Βάλανε κάτω την σκαλέτα της πρώτης εκπομπής, έχει γίνει μεγάλη ανάλυση. Ήταν πάρα πολύ δεκτική η Ιωάννα, και ο Αντρέας έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις, η χημεία ήταν πολύ καλή».

Τέλος, όσον αφορά στις διαγωνιζόμενες, αναφέρθηκε: «Οι κοπέλες που θα μπουν είναι 17 (δεν είναι οριστικό το νούμερο), πάρα πολύ διαφορετικές μεταξύ τους».

Διαβάστε επίσης:

Έλλη Στάη: «Φλερτάρει» με τη συμμετοχή στο TV Queen

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ