Μετά την Καλομοίρα, τα κορίτσια του TV Queen είδαν στο σπίτι την Άννα Ζηρδέλη η οποία αμέσως ξεκίνησε το μάθημα για το ρεπορτάζ.

Όλες χάρηκαν όταν την συνάντησαν καθώς γνωρίζουν τι δουλειά έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια και μάλιστα η Άννα Ζηρδέλη θέλησε να δώσει κάποιες συμβουλές στα κορίτσια για τα πρώτα βήματά τους στην τηλεόραση. Η δημοσιογράφος ανέφερε πως πριν από πολλά χρόνια είχε δοκιμάσει τους ψεύτικους χρωματιστούς φακούς για να φαίνονται πιο ωραία τα μάτια της.

Έτσι, μπόρεσε να αναγνωρίσει τους μπλε φακούς που φορούσε η Τριανταφυλλιά και με πολύ όμορφο τρόπο, της πρότεινε να τους βγάλει και να δείξει στους τηλεθεατές τον πραγματικό της εαυτό.

Στη συνέχεια, μετά τη σύσκεψη των κριτών, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανακοίνωσε στα κορίτσια ποιες είναι οι νέες τρεις υποψήφιες προς αποχώρηση.

Όταν αποχώρησε η Ιωάννα από το προηγούμενο live του TV Queen, υπέδειξε την Τριανταφυλλιά με την δεύτερη να θεωρεί άδικη την υποψηφιότητά της. Στη συνέχεια ο διευθυντής της σχολές ανακοίνωσε και τις άλλες δύο υποψήφιες οι οποίες είναι η Χριστίνα και η Ρεγγίνα.

Διαβάστε επίσης: TV Queen: Η Καλομοίρα εισέβαλε στο σπίτι των κοριτσιών!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ