Τον φετινό κύκλο του Survivor σχολίασε με τον δικό του τρόπο ο Νίκος Μπάρτζης. Ο παίκτης της ομάδας των Μαχητών από το Ζευγολατιό που είχε μονοπωλήσει πέρσι το ενδιαφέρον με τη φιλία του με τον Τζέιμς Καφετζή και την Άννα Μαρία Βέλλη πέρασε στην αντεπίθεση και εξέφρασε την ενόχλησή του με την τροπή που έχουν πάρει φέτος τα πράγματα. Το βιτριολικό σχόλιο του Νίκου Μπάρτζη για το Survivor έγινε viral.

Το σχόλιο του Νίκου Μπάρτζη για το Survivor στο Twitter:

«Άκουγα φέτος θα πάνε καλά οι μυθοπλασίες και όχι τα ριάλιτι… (Αναρωτιώμουν τι είναι μυθοπλασία. πού να ήξερα ότι είναι οι σειρές, από χωριό είμαι). Μέχρι στιγμής βλέπω Σάββατο με Τατάρτη μια σειρά στον ΣΚΑΪ που έχουν πετάξει δυο ομάδες ανθρώοων σε ένα νησί και καλά να επιβιώσου, Παιδιά και γ… τα σενάρια. Τώρα περιμένω να ξεκινήσει και το Survivor να δω και κανένα ριάλιτι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μπάρτζης.

Η συγκεκριμένη δήλωση έγινε θέμα συζήτησης στην εκπομπή «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου να αντιδρά στη στάση του Νίκου Μπάρτζη, αναφέροντας πως δεν θα έπρεπε να είναι τόσο εριστικός με το ριάλιτι επιβίωσης που τον ανέδειξε.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρφεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου και την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του, η δημοσιογράφος ανέφερε: «Εμένα μου είπε ότι αυτά τα πράγματα που βλέπετε τα έχω ζήσει. Βλέπω τι γίνεται πίσω από αυτά τα πλάνα. Φαίνεται ότι γίνονται κάποιες συννενοήσεις. Δεν μου είπε ότι δεν βλέπει το Survivor». Με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να πάιρνει θέση και να τον υπερασπίζεται αναφέροντας πως αν πράγματι θεωρεί ότι είναι στημένο το φετινό Survivor γιατί να μην το σχολιάσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ