Στον αέρα βρίσκεται το θεαματικό τρέιλερ παραγωγής Barking Well Media για τις ψυχαγωγικές εκπομπές του Open για τη νέα σεζόν. Το τρέιλερ σκηνοθετεί ο Κώστας Καπετανίδης.

Αυτή τη σεζόν το Open υπόσχεται να μας χαρίσει ατέλειωτες ώρες ψυχαγωγίας. Το τρέιλερ με τις παραγωγές των τηλεοπτικών εκπομπών του καναλιού είναι ήδη στον τηλεοπτικό αέρα. Εδώ θα δείτε να παρελαύνουν αγαπημένοι παρουσιαστές και πρόσωπα που θα μας φτιάξουν τη διάθεση όλη την τηλεοπτική χρονιά. Η σκηνοθεσία ανήκει στον Κώστα Καπετανίδη.

Στο βίντεο παρελαύνουν όλα τα αστέρια των ψυχαγωγικών εκπομπών του καναλιού.

H Ελένη Τσολάκη.

Στο τρέιλερ βλέπουμε και την Αννίτα Πάνια, που πλέον συνεργάζεται με την Barking Well Media.

Δείτε το βίντεο:

Nα θυμίσουμε πως σε λίγες μέρες ξεκινούν οι ψυχαγωγικές εκπομπές στο Open και τόσο η Ελένη Τσολάκη όσο και η Κατερίνα Ζαρίφη είναι πιο έτοιμες από ποτέ για να υποδεχθούν τους τηλεθεατές τους για τη νέα σεζόν.

Η εκπομπή της Ελένης Τσολάκη θα λέγεται «Πρωινό ΣουΣου» και η ομάδα της θα είναι οι: Νίκος Γεωργιάδης, Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, η Μαίρη Αυγερινοπούλου και ο Δημήτρης Μηλιόγλου.

Η Κατερίνα Ζαρίφη θα «συγκατοικήσει» τη φετινή σεζόν στη μεσημεριανή εκπομπή Οδός Ζαρίφη 2 με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, τον Αντώνη Παπαηλία, νικητή ως «Λόλα» στο προηγούμενο J2US, που θα υποδύεται τη γιαγιά της, και την Άννα Ζηρδέλη.

Ο Νάσος Γουμενίδης με την εκπομπή «Επί Τόπου» στο νέο πρόγραμμα του Open.

Διαβάστε επίσης;

Κατερίνα Ζαρίφη – Ελένη Τσολάκη: Στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα τους στο Open

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ