Η φετινή χρονιά για τη Δανάη Μπάρκα, εκτός από τις καλές επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης. έχει φέρει και έναν νέο φίλο στην κουζίνα της, που ακούει στο όνομα Τιμόθεος Ζαχαράτος. Ο νεαρός μάγειρας της εκπομπής από την πρώτη στιγμή κέρδισε την συμπάθεια του τηλεοπτικού κοινού και της παρουσιάστριας.

Η Δανάη και ο Τίμος φαίνεται πως έχουν πολλά κοινά στοιχεία και σε αυτά είναι και το ίδιο πικάντικο χιούμορ. Τα πειράγματα του ενός στον άλλον στον τηλεοπτικό αέρα και ένα είδος τηλεοπτικού κόρτε που αιωρείται κατά την διάρκεια της εκπομπής αποτελεί καθημερινό φαινόμενο.

Την ώρα της μαγειρικής «φλερτάρουν» και πετούν σπόντες που περισσότερο θυμίζουν ένα ερωτευμένο ζευγάρι παρά συνεργάτες. Οι σπόντες στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» με την παρουσιάστρια να μιλά για γάμους και κουφέτα, δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες και ασχολίαστες από την χρυσή τηλεόραση του Νίκου Μουτσινά. Ο παρουσιαστής, με μουσική υπόκρουση το τραγούδι «Σε θέλω με θέλεις» του Σάκη Ρουβά και της Άννας Βίσση, ευχήθηκε στο τηλεοπτικό ζευγάρι με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

«Αυτή η φίλη που θέλει πάρα παρά παρά πολύ να παντρευτεί», έγραψαν κάτω από το βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» με την παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα να απαντά: «Άμα έρθω εκεί θα σου πω εγώ».

Τόσο η Δανάη Μπάρκα όσο και η ομάδα της απολαμβάνουν αυτή την τηλεοπτική χρονιά που φαίνεται πως έχει βρει τα τηλεοπτικά της πατήματα στην πρωινή ζώνη απέναντι σε πολύ σκληρό ανταγωνισμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ