Στη σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας» οι εξελίξεις είναι συγκλονιστικές! Η Στάσα νιώθει ανήμπορη να βοηθήσει την κόρη της και γεμάτη ενοχές που την πίεσε να προχωρήσει στο γάμο με τον Προβιό, αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή της. Η Κυριακούλα έρχεται σε σύγκρουση με τα παιδιά της χωρίς να τους εξηγεί τι συμβαίνει και πηγαίνοντας στο νεκροταφείο συναντά τον εφιάλτη της.

Ελισάβετ Μουτάφη για το «Προξενιό της Ιουλίας»: «To φινάλε είναι σοκαριστικό»

Τι θα δούμε αναλυτικά

Ο δικηγόρος Παπάζογλου ενημερώνει τον Ρήγα πως η μέρα της δίκης πλησιάζει. Η αγωνία του Ρήγα και της Βαγγελίτσας κορυφώνεται, καθώς ο Στασινόπουλος, που θα καταθέσει υπέρ του, συνεχίζει να απουσιάζει. Η Στάσα, απελπισμένη, επισκέπτεται το αρχοντικό Προβιού, ζητώντας να δει την Ιουλία, αλλά ο Γιωργίκης την πετάει έξω. Εκείνη, νιώθοντας μεγάλες τύψεις κι ενοχές για την κατάληξη της κόρης της, παίρνει μια συγκλονιστική απόφαση. Ο Γρηγόρης ξεσπάει τα νεύρα του στη Φιλιώ, καθώς την κατηγορεί ότι δέχεται το φλερτ του γιατρού Γκλαβάνη. Η Αλεξάνδρα και ο Άλκης προσπαθούν να ερμηνεύσουν την απότομη και αδικαιολόγητη μεταστροφή της Κυριακούλας. Εκείνη, συνεχίζει να είναι αρνητική στη σχέση τους και σαν μην έφτανε αυτό, έχει μια απρόσμενη συνάντηση στο νεκροταφείο. Από την πλευρά της η Δέσπω, συνεχίζει να έχει αλαζονική συμπεριφορά προς όλους στο αρχοντικό, με την ανοχή του Γιωργίκη, ενώ ο Κρίστοφερ και η Κατερίνη έχουν άλλη μια τυχαία συνάντηση.

Ο Κρίστοφερ μετανιωμένος για το κακό που έκανε στην Κυριακούλα

Η Στάσα ζητά από τον Γιωργίκη να αφήσει την Ιουλία ελεύθερη και να πάρει εκείνη τη θέση της

Η Φιλιώ χαστουκίζει τον Γρηγόρη

Η Χάδω απαγορεύει στη Στεφανία να φωνάζει το παιδί Ευγενία

Το τρέιλερ της σειράς «Το προξενιό της Ιουλίας»

Διαβάστε επίσης: Πέγκυ Τρικαλιώτη: Η φωτογραφία με τον τηλεοπτικό της γιο στο πάρτι τέλους της σειράς Το Προξενιό της Ιουλίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ