Επίσημα αποχώρησε από την εκπομπή «Το Πρωινό» στον ANT1 η Δούκισσα Νομικού. Ο τηλεοπτικός σταθμός έβγαλε επίσημη ανακοίνωση, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας αποχαιρέτησε την παρουσιάστρια στην έναρξη της εκπομπής. Το παρασκήνιο της αποχώρησης της Δούκισσας Νομικού από το «Πρωινό» απασχόλησε και την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Ο διευθυντής του περιοδικού ΟΚ! Νίκος Γεωργιάδης βρέθηκε στο πάνελ της εκπομπής και μίλησε για το παρασκήνιο της αποχώρησης της Δούκισσας.

«Δεν ήταν απόφαση του σταθμού να εκθέσει δημόσια όσα συνέβησαν πίσω από τις κάμερες. Απλά η Δούκισσα έχει πίσω της μία ομάδα επικοινωνίας και management και ήταν παρούσα και είχε σημαντικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις αυτές και που είχαν σημαντικό ρόλο και στους όρους του συμβολαίου της με τον ΑΝΤ1. O μάνατζερ θέλει το καλύτερο για τον πελάτη του. Οι ανακοινώσεις βγήκαν μετά από μεγάλες συζητήσεις», είπε αρχικά ο Νίκος Γεωργιάδης

«Έχω μιλήσει με το σταθμό και με το περιβάλλον του Γιώργου Λιάγκα. Όλα ξεκινούν από το καλοκαίρι. Ο Γιώργος Λιάγκας δεν επιθυμούσε ποτέ την παρουσία της Δούκισσας στην εκπομπή αλλά όχι επειδή δεν τη συμπαθούσε. Αντίθετα τη συμπαθεί. Την επέβαλε ο σταθμός γιατί έψαχνε μία μαμά με καλό προφίλ για τα εμπορικά».

Και συνέχισε: «Την Παρασκευή ο Γιώργος Λιάγκας ήξερε ότι η Δούκισσα θέλει να φύγει. ήταν στο “δεν αντέχω”. Αυτό που ξέρω είναι ότι το πρόβλημα της Δούκισσας Νομικού δεν ήταν μόνο ο Γιώργος Λιάγκας. Από την πλευρά του λένε ότι ο Γιώργος Λιάγκας έκανε πολλές υποχωρήσεις. Δεν ήταν δεδομένη η παρουσία της Δούκισσας στη συνεντεύξεις από την πρώτη στιγμή. Αυτή ήταν μια νίκη της Δούκισσας. Και ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μια υποχώρηση εκεί. Δεν είχε μόνο πρόβλημα με τον Γιώργο Λιάγκα. Μην το κάνουμε προσωποκεντρικό».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε τον λόγο και ανέφερε: «Θα πω κάτι αιρετικό. Πιστεύω ότι στην ιστορία έχει δίκιο ο Γιώργος Λιάγκας γιατί την ευθύνη έχουν οι άνθρωποι του καναλιού και η επιμονή της ομάδα της Δούκισσας να κάνει κάτι στο οποίο δεν έχει στις σύγχρονες συνθήκες του πρωινού την ικανότητα. Του επέβαλλαν μια γυναίκα που δεν ήθελε, αφού ήθελε την Ευαγγελία Αραβανή».

Τέλος, ο Νίκος Γεωργιάδης ανέφερε με βάση το ρεπορτάζ του: «Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε τα πάντα για να μην φύγει η Φαίη Σκορδά από την εκπομπή. Η Φαίη όμως ήθελε να γίνουν δυο διαφορετικές εκπομπές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ