Σαρωτικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της «Σκοτεινής θάλασσας», ενός κοινωνικού δράματος με στοιχεία ψυχολογικού θρίλερ που προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Mega στις 22.40. Η ιστορία ξετυλίγεται διατηρώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και παρακολουθεί τον Χρήστο Δελλή (Γιώργο Παπαγεωργίου) να βγαίνει από το νοσοκομείο μετά το ατύχημα με το αυτοκίνητό του και να συνεχίζει την έρευνα γύρω από την εξαφάνιση της πρώην αγαπημένης του, Άννας (Μπίλιω Μαρνέλη), για την οποία ο βασικός ένοχος φαίνεται να είναι ο ίδιος. Στο μεταξύ, στην επιχείρηση της οικογένειας Δελλή η μητέρα του Χρήστου, Ξένια Αθανασιάδη-Δελλή (Θέμις Μπαζάκα), και ο αδελφός του Ηρακλής (Μιχάλης Συριόπουλος) ξεκινούν διαπραγματεύσεις με τους εργαζόμενους για περικοπές.

Τα γυρίσματα, υπό τις οδηγίες του βραβευμένου σκηνοθέτη Γρηγόρη Καραντινάκη, συνεχίζονται σε πυρετώδεις ρυθμούς, με τους ηθοποιούς να μαθαίνουν τελευταία στιγμή την εξέλιξη της πλοκής, ενώ κανείς τους δεν γνωρίζει ποιο θα είναι το τέλος της σειράς.

Το ΟΚ! βρέθηκε στα γυρίσματα της «Σκοτεινής θάλασσας» που έγιναν σε ειδικό χώρο στο Γκάζι, ο οποίος αντιπροσωπεύει τα γραφεία της εταιρείας της οικογένειας Δελλή.

Η Θέμις Μπαζάκα.

Σε ένα διάλειμμα, η Θέμις Μπαζάκα αποκάλυψε στο περιοδικό για τη συνεργασία της με τον Γρηγόρη Καραντινάκη: «Είναι ένας βασικός λόγος για τον οποίο πήρα την απόφαση να συμμετάσχω στη “Σκοτεινή θάλασσα”. Τον εκτιμώ αφάνταστα ως άνθρωπο και ως καλλιτέχνη. Είναι ένας τρομερά ζεστός και τρυφερός άνθρωπος προς τους ηθοποιούς και προς όλους τους συντελεστές. Στη δουλειά έχει μια πολύ προσωπική, δική του σκηνοθετική ματιά και έναν μοναδικό τρόπο να σου εκμαιεύει το καλύτερο. Μόνο καλά πράγματα μπορώ να πω για εκείνον».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ