Με μια λιτή ανακοίνωση το Star, υποδέχεται στο δυναμικό του τον Γιώργο Καρτέλια και την Ελίνα Παπίλα. Το ραδιοφωνικό δίδυμο από τον SokFM της Χαλκίδας, θα βρεθεί στο τιμόνι της παρουσίασης, ελπίζοντας πως θα μπορέσει να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό που του χρόνου, με την έλευση της Ελεονώρας Μελέτη, θα είναι ακόμη πιο δύσκολος. Μπορεί να είναι αυτή η παρθενική εμφάνιση στην τηλεόραση για τους δύο παρουσιαστές ωστόσο είναι πολύ γνωστοί μέσα από την ραδιοφωνική τους πορεία. Εντύπωση προκαλεί πως, στην ανακοίνωση που έβγαλε το Star, δεν γράφεται η ώρα προβολής της εκπομπής και αν θα συνεχίσουν στο νέο πρωινό η Άση Μπήλιου καθώς και ο σεφ της εκπομπής της Κατερίνας Καραβάτου, Λάμπρος Βακιάρος, τον οποίο θα δούμε στην εκπομπή Fishy του Mega.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, την αρχισυνταξία της εκπομπής θα αναλάβει, όπως έχουμε ξαναγράψει, η Ελεάννα Τρυφίδού και μαζί τους θα είναι και η Νανά Ηλιοπούλου που είδαμε φέτος στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο Pop up.

Η επίσημη ανακοίνωση του Star

“Το Star, με στόχο την ανανέωση του ψυχαγωγικού του προγράμματος, ενισχύει το δυναμικό του με δύο νέα πρόσωπα, που εμφανίζονται για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση. Αποτελεί σταθερή επιδίωξη του σταθμού, η ανάδειξη καινοτόμων ιδεών και η υλοποίηση εναλλακτικών projects, σε μια ζώνη όπου το Star έχει ήδη ισχυρή παρουσία. Για τη νέα σεζόν 2021 – 2022, το Star με χαρά υποδέχεται στο δυναμικό του τον Γιώργο Καρτελιά  και την Ελίνα Παπίλα! Ο Γιώργος και η Ελίνα, το αγαπημένο ραδιοφωνικό δίδυμο, με τους πιστούς ακροατές, που έχει κάνει μεγάλη επιτυχία στην περιφέρεια, θα είναι οι παρουσιαστές της ολοκαίνουριας, πρωινής εκπομπής του Star για την τηλεοπτική σεζόν 2021 – 2022!”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ