Με ένα αινιγματικό πόστ αποχαιρέτησε την εκπομπή Πάμε Δανάη ο μάγειρας της εκπομπής Απόστολος Ρουβάς. Ο γοητευτικός σέφ που την φετινή σεζόν βρισκότανε στην τηλεοπτική παρέα μέσα απο αυτή του την ανάρτηση δεν ξεκαθαρίζει αν θα είναι και την επόμενη σεζόν στην κουζίνα της εκπομπής “Πάμε Δανάη”. Μάλιστα η Δανάη Μπάρκα έσπευσε να σχολιάσει και να εκφράσει ένα μικρο παραπονάκι κάτω απο την φωτογραφία του.

https://www.instagram.com/p/CRJ-CBnL0zi/?utm_source=ig_web_copy_link

Η εκπομπή πήρε το πράσινο φώς για την επόμενη σεζόν, έτσι καθημερινά η Δαναη Μπάρκα με την παρέα της θα βρίσκεται απο τις 11 το πρωί και για δύο ώρες στο τηλεοπτικό σπίτι της εκπομπής “Πάμε Δαναή”. Αγνωστό παραμένει αν θα είναι ο Απόστολος Ρουβάς στην κουζίνα της εκπομπής ή θα βρεθεί κάποιος άλλος ένοικος. Η Δανάη Μπάρκα στο πρόσωπο του Απόστολου Ρουβά βρήκε έναν εξαιρετικό συνεργάτη και έναν υπέροχο φίλο που ιδανικά θα ήθελε να παραμείνει στην εκπομπή.

https://www.instagram.com/p/CQwOWwYL5q2/?utm_source=ig_web_copy_link

Οι δύο τους κάνουν παρέα και εκτός πλατό αφού όπως φαίνεται ταιριάζουν πολύ. Απο τους υπόλοιπους συνεργάτες μπροστά στις κάμερες ο μόνος που είναι σίγουρος είναι ο Αρης Καβατζίκης αφού η Ελιάνα Παπαγεωργίου θα βρεθεί ξανά στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη.

Φωτογραφίες:Instagram/apostolos_rouvas

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ