Η Ελένη Μενεγάκη, με μια φωτογραφία από το διάλειμμα της εκπομπής της και την ώρα που οι συνεργάτες της φροντίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της εικόνας της, έστειλε το δικό της μήνυμα στους τηλεθεατές της. «Πόσο μου αρέσει που μπορούμε να επικοινωνούμε ξανά καθημερινά μέσα από την εκπομπή μας», έγραψε η παρουσιάστρια του Mega. Η επαφή της με το τηλεοπτικό κοινό όλα αυτά τα χρόνια είναι μια αμφίδρομη σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης.

Η σχέση με το κοινό της

Μια σχέση που ακόμη και τη χρονιά που έλειψε διατήρησε μέσα από τα social media. Για το τηλεοπτικό κοινό η Μενεγάκη είναι η Ελένη τους, είναι το πρόσωπο που κατόρθωσε να εισβάλει στο σπίτι τους εδώ και τρεις δεκαετίες, και το μικρό της όνομα να γίνει brand στο τηλεοπτικό χρηματιστήριο.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καθημερινά δέχεται εκατοντάδες μηνύματα που τα διαβάζει και σε αρκετές περιπτώσεις απαντά.

Το πρωί φτάνει από πολύ νωρίς στα γραφεία του καναλιού και με τους συνεργάτες της σχεδιάζει την εκπομπή της ημέρας. Ακούραστη, με την χαρά του καινούργιου, η Ελένη Μενεγάκη φέτος είναι διαφορετική στον τηλεοπτικό αέρα. Μοιάζει να έχει βρει ακριβώς αυτό που ήθελε και της ταιριάζει. Τα γέλια της ακούγονται μέχρι τους διαδρόμους και οι συνεργάτες της, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, συμπληρώνουν το παζλ της τηλεοπτικής της ευτυχίας.

Η σχέση με τους συνεργάτες της

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Ελεονώρα Μελέτη και το «Mega Καλημέρα» μίλησε για τη σχέση της με τους συνεργάτες της. «Όταν είστε μαζί κάθε μέρα είναι αδύνατον να μην γίνεται φίλοι. Τη στιγμή που σε χρειάζεται να μπορεί να είναι κοντά σου. Όλα τα χρόνια της δουλειάς στην τηλεόραση ακουμπούσα πολύ πάνω στους συνεργάτες μου» ανέφερε η παρουσιάστρια.

Πριν λίγες μέρες μάλιστα ποζάροντας ανάμεσα στους συνεργάτες της έγραψε στο Instagram της: «Είμαι τυχερό κορίτσι».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ