Πρεμιέρα στο Open έκανε «Το Κόκκινο Ποτάμι – Η συνέχεια» και καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό. To Twitter υποκλίνεται στην ερμηνεία της Αναστασίας Παντούση που ενσαρκώνει την «Ιφιγένεια».

Η ιστορία συνεχίζεται, οι μνήμες μένουν ζωντανές και οι ξεριζωμένοι ήρωες ακολουθούν νέους δρόμους. Στο πρώτο επεισόδιο πιάνουμε το νήμα ακριβώς από εκεί που το αφήσαμε. Η Ιφιγένεια και ο Μίλτος χωρίζονται για ακόμα μια φορά την ώρα που ο Κεμάλ εκφωνεί τον διχαστικό του λόγο. 19 Μαϊου του 1919.

Η Ιφιγένεια (Αναστασία Παντούση) αναγκάζεται να κατέβει από το πλοίο στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης γιατί το μωρό της είναι άρρωστο. Στο νοσοκομείο γνωρίζει το μαχητικό γιατρό Δημοσθένη Μαντά (Όμηρος Πουλάκης), που φροντίζει το παιδί. Η Ανθή (Άννα Μάγκου), που έρχεται με άλλους Πόντιους πρόσφυγες, δεν πηγαίνει στο Καραμπουρνάκι, για να φροντίσει τον πατέρα της, που πρέπει να κάνει εγχείρηση. Ο Νικολαΐδης (Κωνσταντίνος Καζάκος) σώζεται από έναν Τούρκο χωρικό. Η Ιφιγένεια εκτός από την Ανθή, θα συνδεθεί με την Εσμέ (Μαριάννα Κιμούλη), μια Μουσουλμάνα της Θεσσαλονίκης, που θα της σταθεί πολύ.

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς ήταν καθηλωτικό και γεμάτο συγκίνηση. To Twitter αποθέωσε τις εξαιρετικές ερμηνείες, αλλά και την Αναστασία Παντούση. Ωστόσο, ο Ιωάννης Παπαζήσης και ο Αργύρης Πανταζάρας ήταν οι δυο παρουσίες που έλλειψαν από τη συνέχεια της σειράς.

Δείτε τα καλύτερα tweets για «Το Κόκκινο Ποτάμι – Η Συνέχεια»:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ