Το μεσημέρι της Παρασκευής, το “Ευτυχείτε” με την Κατερίνα Καινούργιου έριξε οριστικά αυλαία.

Στην τελευταία της εκπομπή της σεζόν, η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε συγκινημένη τους τηλεθεατές, αλλά και τους συνεργάτες της στο OPEN, που μαζί έφεραν την εκπομπή στην πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης για μία ακόμη χρονιά.

Λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους η Κατερίνα Καινούργιου είπε δυο λόγια στους τηλεθεατές κι έπειτα ανανέωσε το ραντεβού της μαζί τους για τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

Ευχαριστώ εσάς τους τηλεθεατές, που ειδικά αυτή τη δύσκολη σεζόν μας στηρίξατε τόσο πολύ. Καθημερινά μπαίναμε στα σπίτια σας και μας δείξατε την αγάπη σας και την υποστήριξή σας. Αυτό εγώ το παίρνω και ως μια επιβράβευση της δουλειάς μας. Εγώ δεν καρπώνομαι ποτέ προσωπικά τις επιτυχίες. Η επιτυχία αυτής της εκπομπής φέτος ήταν συνολική. Και κάθε χρόνο έτσι είναι…

Να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Θέμη Μάλλη. Όταν πρωτοξεκινήσαμε η εκπομπή έκανε 2% και 3% και με πολλή προσπάθεια και αγάπη, με εμψύχωση και συμπαράσταση σε εμένα, καταφέραμε αυτή τη στιγμή να είμαστε πρώτοι σε ένα κανάλι νεοσύστατο. Για εμένα αυτό είναι πολύ σημαντικό…“, είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Και κατόπιν, συγκινημένη ανέφερε για τον Γρηγόρη Γκουντάρα: “Η συνεργασία μας τελειώνει εδώ με τον Γρηγόρη. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας με έκανε καλύτερη παρουσιάστρια. Αυτό που έκανες για μένα, ειλικρινά, σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Είσαι ο πιο σημαντικός συνεργάτης μου μπροστά από τις κάμερες. Με έκανες καλύτερη παρουσιάστρια, με ανέβασες πολύ τα τελευταία δύο χρόνια…“.

Με νόημα στη συνέχεια πρόσθεσε: “Πολύ πιθανόν με κάποιους από εσάς να ξανασυνεργαστούμε. Τα κανάλια δεν είναι το σήμα, τα κανάλια είναι οι άνθρωποι που εργάζονται γι’ αυτά, αυτοί που είναι κάθε μέρα στο πλατό… Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ιδιοκτησία του OPEN που με πίστεψε, με κράτησε τότε από το Epsilon και με εμπιστεύτηκαν, μου έδωσαν τα πάντα και κατά καιρούς τους ανθρώπους της διοίκησης που με στήριξαν πάρα πολύ. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, δεν ξεχνώ“.

Καταλήγοντας, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: “Πάνω απ’ όλα, το πιο μεγάλο ευχαριστώ σε σας. Θα τα ξαναπούμε τον Σεπτέμβριο. Γεια σας!”, χωρίς όμως να διευκρίνισε από ποια συχνότητα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ