Με πρωτιές για τον Alpha η τηλεθέαση της Δευτέρας 22/11. Η εκπομπή «Super Κατερίνα» πήρε την πρωτιά και έδωσε έξτρα πόντους στην Κατερίνα Καινούργιου που βρίσκεται στην ανταγωνιστική ζώνη του 10-1

Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή πέρασε πανηγυρικά πρώτη στη ζώνη της με ποσοστό πάνω από 20% στο κοινό 18-54 και ακολούθησε η Κατερίνα Καινούργιου που πέρασε μπροστά στην εξαιρετικά ανταγωνιστική φέτος ζώνη 10-1.

Η εξαιρετικά αποκαλυπτική συνέντευξη με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί έδωσε πολλούς πόντους στην Κατερίνα. Για άλλη μια φορά οι τηλεθεατές την επιβράβευσαν για αυτές τις ανεπιτήδευτες και πολύ φιλικές συζητήσεις που κάνει με τηλεοπτικά πρόσωπα και όχι μόνο, όπως έγινε με τη Ναταλία Γερμανού αλλά και την Ιωάννα Παλιοσπύρου. Έτσι, η πρωτιά για την Κατερίνα Καινούργιου ήρθε και πάλι.

Συγκεκριμένα η Ζενεβιέβ Μαζαρί μίλησε για το πρόβλημα που είχε με τον θυροειδή της και το χειρουργίο που έκανε:
«Το 80% των μαλλιών μου το έχω χάσει. Αφαίρεσα τον θυροειδή μου. Είχα πρόβλημα από πολύ πιτσιρίκι της γενιάς του Τσέρνομπιλ. Πειράχθηκε πολύ ο θυροειδής μου και ήξερα ότι κάποια στιγμή θα αναγκαστώ να τον αφαιρέσω. Πριν από την πανδημία οι όζοι που είχα ήταν πολλοί και ο ένας μεγάλος σε μέγεθος, σαν μπαλάκι του γκολφ. Κινδύνευαν οι φωνητικές μου χορδές και ο φάρυγγάς μου. Αλλά, πιο πολύ κινδύνευα γιατί όσες παρακεντήσεις και βιοψίες κι αν έκανα, ο γιατρός μου μού είπε ότι “στο μέγεθος που έχουν φθάσει το να γίνει καρκίνος είναι στο ένα χιλιοστό”. Από την αφαίρεση και μετά όμως, υπάρχει μια μεγάλη ταλαιπωρία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε στο Znews αναλυτικά τα ποσοστά τηλεθέασης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ