Την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου στις 00.10 στο Mega ο Θεοχάρης Ιωαννίδης συναντά στην ταράτσα του Night Out τη γνωστή ηθοποιό.

Η Ευγενία Σαμαρά, που υποδύεται για δεύτερη χρονιά τη Στέλλα Καμαριωτάκη στον «Σασμό», ξεδιπλώνει την πιο αστεία αλλά και δυναμική της πλευρά καθώς υποβάλλεται στις πιο τρελές δοκιμασίες.

Το παιχνίδι του Night Out κρύβει πολλές φάρσες, χορό μέχρι τελικής πτώσεως και μια extreme δοκιμασία όπου θα πρέπει να έχεις απόλυτη ισορροπία. Στη συνέντευξή της η ίδια ξεκινώντας από τα παιδικά της χρόνια αναφέρεται στο πάθος που έχει με την υποκριτική αλλά και πώς η συμμετοχή της στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» τη βοήθησε να μπει στον χώρο και να κάνει τα πρώτα της βήματα.

Η ίδια αποκαλύπτει αν θα ήθελε να συνεχίσει για 3η σεζόν στον Σασμό και μοιράζεται με τους τηλεθεατές τα κοινά στοιχεία που έχει με τον ρόλο της.

Επίσης, η 35χρονη ηθοποιός μοιράζεται με το κοινό το πώς διαχειρίστηκε τον θάνατο του πατέρα της. «Έχει πολύ δυσκολία μέσα η απώλεια. Δεν θα είμαι ποτέ καλά με αυτό. Μου λείπει πολύ αλλά είναι ωραίο να σκέφτομαι αυτά που είχαμε. Δεν έχει κανένα νόημα να σκεφτώ τι δεν έχω αυτή τη στιγμή. Υπάρχει ούτως ή άλλως μέσα μου, είναι μέσα μου. Είμαι αυτός σίγουρα σε πολλά πράγματα. Απλά είναι η επαφή… μου λείπει ο άνθρωπος πολύ» εξομολογείται μεταξύ άλλων η Ευγενία Σαμαρά.

Η 35χρονη ηθοποιός ανάμεσα στον Borek, μουσικό παραγωγό της εκπομπής, και τον οικοδεσπότη Θεοχάρη Ιωαννίδη.

Από το περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με Τα Νέα Σαββατοκύριακο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ