Όπως είδαμε στο δεύτερο επεισόδιο του The Masked Singer που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο οποίος βρίσκεται ανάμεσα στους ντεντέκτιβ του show δεν δίστασε να πάρει τηλέφωνο τη Σίσσυ Χρηστίδου on air.

Ο τραγουδιστής δεν έκρυψε τις σκέψεις του, όταν είδε στη σκηνή το Cyber Girl, το οποίο είχε αρκετά κοινά στοιχεία με τη Σίσσυ Χρηστίδου. Οι μαντεψιές ήταν πολλές όμως ο Θοδωρής Μαραντίνης έβαλε κάτω όλα τα στοιχεία και πίστευε ότι το cyber girl που τραγούδησε ήταν η πρώην σύζυγός του.

«Σίσσυ, πού είναι τα παιδιά; Θες να μου πεις πού είναι τα παιδιά; Θα πάρω τηλέφωνο παιδιά!», είπε ο frontman των Onirama, Θοδωρής Μαραντίνης και το έκανε.

«Παιδιά δεν απαντάει!», είπε χαρακτηριστικά λίγο μετά και συνέχισε να πιστεύει ότι η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν εκείνη που τραγούδησε νωρίτερα.

Να θυμίσουμε πως οι Detectives, Νίκος Μουτσινάς, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Αθηνά Οικονομάκου και Θοδωρής Μαραντίνης, είχαν στη διάθεσή τους μία ολόκληρη εβδομάδα για να σκεφτούν ξανά τις προβλέψεις τους και να επανεξετάσουν τα στοιχεία που τους δόθηκαν στο πρώτο επεισόδιο του The Masked Singer.

Σήμερα, απολάυσαμε για άλλη μια φορά στο δεύτερο επεισόδιο του νέου show, The Masked Singer. Ένα πολύ ιδιαίτερο concept που έρχεται για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση και θα μας κρατήσει συντροφιά τα βράδια της Πέμπτης. Στο τιμόνι της παρουσίασης βρίσκεται ο Σάκης Ρουβάς και στις καρέκλες των τεσσάρων κριτών κάθονται οι Νίκος Μουτσινάς, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Θοδωρής Μαραντίνης και η Αθηνά Οικονομάκου. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ