Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες με το body shaming που άσκησε ο Τάσος Ξιαρχό στην 30χρονη Μαίρη, σε βραδινή του έξοδο. Ο χορογράφος δημοσίευσε στο Instagram Story ένα video με μια άγνωστη κοπέλα που βρισκόταν στο ίδιο μαγαζί με εκείνον και φορούσε μια μπλούζα με οριζόντιες ρίγες. Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «αυτή η επιλογή είναι λάθος, όταν είσαι παχύς».

Η συγκεκριμένη κοπέλα, που ονομάζεται Μαίρη, μίλησε στο «Πρωινό» του ANT1 και στον Γιώργο Λιάγκα για το περιστατικό. Η ίδια αποκάλυψε πως νιώθει μετά το bullying που δέχθηκε και αναφέρθηκε στη συγγνώμη του Τάσου Ξιαρχό, που δεν θεωρεί ότι έγινε με ειλικρίνεια.

«Είναι λίγο τρομακτικό, λίγο ιδιαίτερο αυτό που ζω. Και όχι για θετικό λόγο δυστυχώς. Είναι άδικο και ακατανόητο για μένα. Είχαμε βγει για φαγητό και ποτό και έτυχε ο άνθρωπος να έρθει με μια κοπέλα. Εκείνη τη στιγμή δεν το κατάλαβα ότι με καταγράφει. Δεν τον γνωρίζω καν ποιος είναι ο κύριος. Η κοπέλα που ήταν μαζί μου τον γνώριζε, τον ξέρει. Και επειδή δεν τον ήξερα, την ρώτησα ποιος είναι. Είδαμε από το Instagram μου που τον ακολουθούσε, ότι φαινόνταν το πρόσωπό μου. Δεν αισθάνθηκα άνετα, γιατί είχε πολλούς ακόλουθους. Αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα. Με κοιτούσαν και γελούσαν έντονα. Εκείνη τη στιγμή δεν το κατάλαβα. Εφόσον είδα το βίντεο κατάλαβα πως ήταν κοροϊδία. Δεν μιλήσαμε μεταξύ μας. Βρήκε πολύ αστείο και ανέβασε το βίντεο.

Το μόνο που έγινε ήταν, επειδή έκανε κάποιες σπασμωδικές κινήσεις με την άλλη κοπέλα, τον ρώτησα αν είναι καλά μόνο. Η επικοινωνία μας αυτή ήταν», ανέφερε αρχικά η Μαίρη.

Πώς αντέδρασε στη συγγνώμη του Τάσου Ξιαρχό;

Και συνέχισε: «Η συγγνώμη του Τάσου Ξιάρχο δεν με καλύπτει. Δεν είναι ειλικρινή. Αν ήθελε να απολογηθεί, θα μπορούσε να μου στείλει μήνυμα. Είναι αστείο να ζητάς συγγνώμη και μετά να βάζεις μια δημοσκόπηση. Δεν είναι απλά απαράδεκτο, αυτό είναι κοροϊδία σε όλους τους ανθρώπους που τον ακολουθούν. Δεν σκέφτομαι να κινηθώ νομικά. Εγώ τηλεφωνήτρια είμαι σε μια εταιρεία. Μου έχει ξανατύχει να με κοροϊδέψουν για τα κιλά μου. Το βίωνα έντονα μικρή.

Όταν είσαι μικρός δεν το αντιλαμβάνεσαι τόσο έντονα. Τώρα που είμαι στα 30 δεν το δέχομαι. Δεν το δέχομαι όχι μόνο από τον συγκεκριμένο άνθρωπο, αλλά από κανέναν. Ο κόσμος υποφέρει και είσαι ένα δημόσιο πρόσωπο και κάνεις μια τέτοια κριτική; Γιατί; Εγώ προσωπικά δεν έχω κάτι να του πω.

Το μοναδικό πράγμα που τον ρώτησα ήταν “τι θέμα είχε”; Δηλαδή τον έκανε να νιώσει καλύτερα; Ένας άνθρωπος που έχει ζήσει στο εξωτερικό και έχει υποστεί μια τόσο πολύ άσχημη κατάσταση σε νεαρή ηλικία για τις προτιμήσεις που έχει; Γιατί το θύμα να γίνει θύτης; Δεν έχει νόημα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ