Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε η Τάμτα και αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχθεί, στη Eurovision και στην νέ αεκπρόσωπο της Ελλάδας, τη Μαρίνα Σάττι. Η pop τραγουδίστρια αποκάλυψε μάλιστα πως έχει δεθεί και πρόταση από το My Style Rocks, αλλά την απέρριψε.

«Έχω δεχθεί πρόταση για το My Style Rocks, δεν θυμάμαι αν ήταν πέρσι και φέτος. Έχω κάποιες γνώσεις, δεν είναι όμως κάτι που το έχω σπουδάσει. Έχω μία συγκεκριμένη ίσως αισθητική, καταλαβαίνω κάποια πράγματα και κάποια άλλα μου τα έχει φέρει η εμπειρία.

Νιώθω πολύ πιο καλά όταν καλούμαι να κρίνω κάτι που γνωρίζω πολύ καλά και είμαι σίγουρη για αυτό. Αυτά είναι το τραγούδι και η μουσική», αποκάλυψε η Τάμτα.

Μιλώντας για τη συμμετοχή της στη Eurovision ανέφερε: «Ήταν πολύ ευχάριστη, πολύ δυνατή η εμπειρία μου εκεί. Πριν φτάσω εκεί δεν ήταν πολύ εύκολα τα πράγματα. Θα το ξανάκανα αλλά με τις δικές μου προϋποθέσεις. Θα ήμουν πιο αυστηρή για το τι θα ήθελα να παρουσιάσω. Αν μου δοθεί η ευκαιρία θα ήθελα να εκπροσωπήσω την Ελλάδα, την Κύπρο ή τη Γεωργία»».

Αναφορικά με τη Μαρίνα Σάττι είπε: «Έχω χαρεί πάρα πολύ που η Μαρίνα Σάττι θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision. Πιστεύω στην αισθητική της, δεν έχει κάνει τυχαία επιτυχία».

Τέλος, στην ερώτηση αν έχει δεχθεί η ίδια ρατσιστικά σχόλια, είπε: «Δεν θυμάμαι κάτι έντονα αλλά αποκλείεται να μην γράφτηκε και να μην ειπώθηκε κάτι κάπου για την καταγωγή μου. Γενικά με πειράζουν τα ρατσιστικά σχόλια, είναι καιρός να βγούμε από αυτά τα στερεότυπα».

Διαβάστε επίσης:

Τάμτα: Η απίστευτη μεταμφίεσή της σε Halloween πάρτι

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ