Σε ένα ανελέητο κυνήγι προσώπων έχουν επιδοθεί στο Οpen, σε μια περίοδο που τα τηλεοπτικά πρόσωπα είναι σχεδόν όλα κλεισμένα. Με συσκέψεις και ραντεβού, οι ιθύνοντες του σταθμού ψάχνουν να βρουν το πρόσωπο, γένους θηλυκού, που θα μπορέσει να καθίσει στο τιμόνι της νέας εκπομπής. Επιθυμούν μαζί με την τηλεοπτική της παρέα να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό και να δημιουργήσει ένα εμπορικό προϊόν που θα φέρει διαφημίσεις και χρήματα στον σταθμό.

Η αρχική ιδέα ήταν μια γυναικεία εκπομπή που θα μπορεί να έχει εμπορικές τοποθετήσεις. Ο στόχος ήταν να μη θυμίζει σε τίποτα τις εκπομπές τηλεμάρκετινγκ που υπήρξαν στο Open στο παρελθόν. Στην πράξη τώρα, φαίνεται πως η ιδέα για ένα δίδυμο στην παρουσιάση της εκπομπής, με επικρατέστερες την Αθηνά Οικονομάκου και τη Βάσω Λασκαράκη, έχει πέσει στο κενό. Οι δύο κυρίες δείχνουν να μην τους ενδιαφέρει η πρόταση που φαίνεται πως τους έγινε.

Στο τραπέζι έχουν πέσει και τα ονόματα της Ντορέττας Παπαδημητρίου και της Κατερίνας Λάσπα. Επίσης, από το συρτάρι φαίνεται πως έχει βγει και ο πιλότος με την εκπομπή μαγειρικής που εδώ και ένα χρόνο είχε γυρίσει η Μαρία Κορινθίου.

Μένει να δούμε αν τελικά το μεσημεριανό μαγκαζίνο θα μπορέσει να δημιουργηθεί ή θα μπει στον πάγο για τον Σεπτέμβρη. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ιθύνοντες του καναλιού εξετάζουν προτάσεις και concept εκπομπών που τους έχουν καταθέσει εταιρείες παραγωγής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ