Ο 31χρονος Θωμάς Δελληγιάννης από τη Θεσσαλονίκη πήρε μέρος στο MasterChef και αφηγήθηκε την εμπειρία που του άλλαξε τη ζωή αφήνοντας άναυδους τους κριτές. Ο μάγειρας, εκτός από την αγάπη που έχει στις δημιουργίες στην κουζίνα, είναι επίσης μουσικός της ροκ, αλλά και κλινικός διατροφολόγος. Όπως είπε ο επίδοξος παίκτης του MasterChef στα 18 του χρόνια είχε φτάσει τα 230 κιλά και έπαθε ανακοπή καρδιάς κάτι που του άλλαξε τη ζωή.

«Είχα φτάσει 18 χρονών 230 κιλά κι όταν ήμουν 19 χρονών είχα ένα περιστατικό που έπαθα μια ανακοπή και για κάποια λεπτά ήμουν off στα επείγοντα», είπε αφήνοντας άναυδους τους κριτές του MasterChef. Στη συνέχεια περιέγραψε «Με επανέφεραν με αδρεναλίνη κι ηλεκτροσόκ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προσπαθήσω να μπω στην διαδικασία της δίαιτας για πρώτη φορά στην ζωή μου -γιατί όσες φορές είχα προσπαθήσει εκείνη την περίοδο δεν τα κατάφερα- κι αφότου βρήκα την θέληση μέσα μου, αποφάσισα να πάω να το σπουδάσω για να βοηθήσω κι άλλους.

Τα έχασα με πολύ σκληρή δίαιτα. Όλη αυτή η εμπειρία άλλαξε την ζωή μου και την όλη κοσμοθεωρία. Γυμνάζομαι, αλλά λόγω δουλειάς είναι όποτε προλαβαίνω. Μέχρι πριν 2 χρόνια έκανα bodybuilding επαγγελματικά».

Το πιάτο του 31χρονου Θωμά είχε αστοχίες και ο μάγειρας δεν κατάφερε να πάρει κάποια ποδιά για να μπει στο σπίτι ή να συνεχίσει στον διαγωνισμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ