Στο στόχαστρο της ομάδας των Μαχητών έχει βρεθεί ο Γιώργος Κατσαούνης στο Survivor. Έπειτα από την αποκάλυψη που για στημένο παιχνίδι, προκειμένου να φύγει η Παρασκευή Σταματοπούλου, έκανε την ομάδα των μπλε να στραφεί εναντίον του.

Ενώ υποστήριξε πως όλοι οι συμπαίκτες του τον ζηλεύουν και είναι εναντίον του. Όπως τόνισε; «Πιστεύω η ομάδα μου άρχισε να ζηλεύει και να βγάζουν κάποια άλλα χούγια, όπως λένε στη γλώσσα μου. Δηλαδή πώς είναι οι Κόκκινοι με τη Μυριέλλα που έχει ένα φλερτ και μια συμπάθεια με εμένα, έτσι αρχίζουν και οι Μπλε να βγάζουν αυτό το πράγμα. Και δεν είναι καθόλου σωστό. Εγώ θα χαιρόμουν αν κάποιος από την ομάδα μου είχε κάτι με κάποιον απέναντι, δεν πιστεύω ότι επηρεάζει κάτι μαχητικά».

Η παραπάνω δήλωση άναψε τα αίματα στους Μαχητές που τον κατηγόρησαν για «εσχάτη προδοσία», λέγοντας πως πούλησε την ομάδα του. «Δεν μπορείς να διαχειριστείς τις σκέψεις σου» είπε ο Σπύρος Μαρτίκας μιλώντας προς τον Γιώργο Κατσαούνη. 

Στο σημερινό επεισόδιο όπως βλέπουμε στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε ο Γιώργος Κατσαούνης βάζει στο στόχαστρό του τον Σπύρο Μαρτίκα. Ο αγρότης κατηγορεί τον συμπαίκτη του στους Μαχητές ως τον αρχηγό σ’ όλη την πλεκτάνη που έχει στηθεί εναντίον του.

«Είναι πάρα πολύ άδικο δέκα-έντεκα άτομα να είναι εναντίoν μου, ενώ αυτοί φταίνε και να με βγάλουν φταίχτη εμένα. Ο αρχηγός σ’ όλη αυτή την πλεκτάνη είναι ο Μαρτίκας», αναφέρει.

Ο νέος κύκλος του Survivor έχει ξεκινήσει δυναμικά στον ΣΚΑΙ, με τον Βαλάντη, αλλά και τη Μυριέλλα Κουρεντή με τον Γιώργο Κατσαούνη να τραβούν μέχρι στιγμής πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας. Όπως συνηθίζεται, μέσα στις επόμενες ημέρες οι δύο ομάδες αναμένεται να ενισχυθούν, καθώς στον Άγιο Δομίνικο θα δούμε να καταφτάνουν νέοι παίκτες που θα ενταχθούν στους Διάσημους και τους Μαχητές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ