Ένα εκρηκτικό επεισόδιο βλέπουμε και σήμερα στο Survivor και το Twitter έδειξε ποιος θέλει να αποχωρήσει. Παίκτες και τηλεθεατές να περιμένουν την ετυμηγορία του Γιώργου Λιανού. Τέσσερις υποψήφιοι σήμερα μοιρασμένοι στις δύο ομάδες. Δύο Διάσημοι και δύο Μαχητές περιμένουν με αγωνία να δουν ποιος θα αποχωρήσει, αφού σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να αποχωρήσουν.

Ο λόγος για τον Θανάση Βισκαδουράκη και την Αθηνά Ευμορφιάδη από την Κόκκινη Ομάδα, την Σοφιάνννα Αβραμάκη και την Ασημίνα Χατζηανδρέου από την Μπλε Ομάδα.

Χθες, η ομάδα των μαχητών κλήθηκε να ψηφίσει τον παίκτη που θα ήθελαν να βρεθεί υποψήφιος. Έτσι από την ομάδα των Μαχητών υποψήφιος προς αποχώρηση είναι η Σοφιάννα και ο Σάββας Κάλφας έστειλε στον τάκο την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Η Μυριέλλα Κουρεντή κέρδισε την ατομική ασυλία και στο τελευταίο επεισόδιο υπέδειξε την Αθηνά Ευμορφιάδη, αφού οι δύο γυναίκες δεν έχουν έρθει κοντά.

Ποιος αποχωρεί, λοιπόν, σήμερα από το Survivor; Το Twitter έδειξε ποιος από τους παίκτες που είναι υποψήφιοι προτιμά και ποιος είναι ο παίκτης που του έχουν ιδιαίτερη συμπάθεια και θέλουν να παραμείνει. Δείτε μερικά από τα Tweets που συγκεντρώσαμε:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ