Ένα παράπονο για τον Κώστα Πηλαδάκη εξέφρασε, με χιούμορ, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, καθώς ο σύντροφός της δεν της έστειλε κάποιο μήνυμα στο προηγούμενο αγώνισμα με έπαθλο επικοινωνίας γιατί ταξιδεύει με τον Αντώνη Ρέμο.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου σχολίασε με χιούμορ το γεγονός. Συγκεκριμένα είπε: «Μιλάμε συνεχώς Face Time, να γίνεται έλεγχος (γέλια). Είμαι μεγάλη Κατίνα στην προσωπική μου ζωή. Τις προάλλες περίμενα ένα μήνυμά του, αλλά δεν ήρθε ποτέ. Έφαγα τεράστια χυλόπιτα.

Περίμενα να στείλει έστω μια φωτογραφία από τον γάτο μας, αλλά τίποτα. Περιμένω ακόμη, μπας και πάρω λίγη δύναμη. Μάλλον ταξιδεύουν με τον Ρέμο και περνάνε πολύ καλά τα βράδια μεταξύ τους και το ξέχασε το κορίτσι του», ανέφερε πριν το νέο αγώνισμα επικοινωνίας του Survivor.

Το φετινό Survivor έχει ίντριγκες, έχει κόντρες και σίγουρα όπως όλα δείχνουν έχει κι έρωτες. Έχει όμως και μια αδιαμφισβήτητα hot παρουσία που δεν είναι άλλη από τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Βρέθηκε από τις πασαρέλες στους στίβους μάχης του Survivor και μέχρι στιγμής έχει κερδίσει τη συμπάθεια του τηλεοπτικού κοινού με τον χαρακτήρα και την αγωνιστικότητά της.

Χαμηλών τόνων αλλά και δυνατή παίκτρια που ρίχνεται με πάθος στον στίβο μάχης, είναι από τις μεγάλες συμπάθειες των social media. Ποια είναι όμως η 28χρονη καλλονή είναι μοντέλο και ηθοποιός που πολλοί χαρακτηρίζουν ως την ήρεμη δύναμη του Survivor;

Στο reality επιβίωσης, παρά το γεγονός πως είναι μια εκθαμβωτική παρουσία, δεν προκαλεί, αντιθέτως είναι ήρεμη, αγωνίζεται και μιλάει όταν κάτι την ενοχλεί ή δεν της αρέσει. Εξηγεί και επιχειρηματολογεί όταν διαφωνεί με κάποιον και ποτέ δεν τσακώνεται. Και κάπως έτσι έχει γίνει η αγαπημένη του κοινού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ