Μεγάλη «κόντρα» ξέσπασε ανάμεσα στον Χρήστο Δάντη και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο για την Ασημίνα του Survivor. Όπως έχει γίνει γνωστό η παίκτρια των Μαχητών, Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι ζευγάρι με τον γνωστό τραγουδιστή και αυτό έκανε τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, γνωστό και ως «Μισθοφόρο» σε προηγούμενο Survivor να σχολιάσει με καχυποψία την καλή πρόθεση του Λάμπρου Κωνσταντάρα απέναντί της.

Συγκεκριμένα, στο προηγούμενο συμβούλιο του νησιού, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αποκάλυψε ότι ζητήθηκε από τη Μυριέλλα Κουρεντή (που είχε την ατομική ασυλία) να δώσει υποψήφιο προς αποχώρηση έναν δυνατό παίκτη από την ομάδα της γιατί ορισμένοι από τους Μαχητές ήθελαν πάση θυσία να διώξουν έναν παίκτη από τη δική τους ομάδα. Συγκεκριμένα, σε εκείνο το συμβούλιο ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση: ο Θανάσης Βισκαδουράκης (που αποχώρησε), η Αθηνά Ευμορφιάδη, η Σοφιάνα Αβραμάκη και η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Με αφορμή αυτό, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έκανε μια ανάρτηση στο Twitter αναφέροντας: «Πάντως εγώ πιστεύω, ότι ο Λάμπρος δεν το είπε απόλυτα με καθαρή πρόθεση. Που τον συμπαθώ (αν και επιφυλάσσομαι γιατί είναι πολύ διαβασμένος). Για όσους δεν ξέρουν, είναι μάνατζερ του Δάντη, του οποίου κοπέλα είναι η Ασημίνα. Υ.Γ. Ο νοών νοείτω.».

Αυτό το σχόλιο, ωστόσο, προκάλεσε την οργή του τραγουδιστή κι έτσι ξεκίνησε η «κόντρα» του Χρήστου Δάντη με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο.

«Αγαπητέ συνομοσιολόγε, έχω να δηλώσω επειδή ακούω πολλές ασυναρτησίες όσον αφορά τη σχέση μου με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, ο Λάμπρος ουδέποτε υπήρξε Manager μου, παρά μόνο του ανήκε κατά 1/3 η εταιρεία Spin Records – Digital Ray της οποίας την πλατφόρμα χρησιμοποίησα για κάποιες κυκλοφορίες μου απ’ το 2016 έως το 2019. Οποιοδήποτε σενάριο, λοιπόν, ανήκει στη φαντασία σου. Καταλαβαίνω πως είναι λυπηρό να ζεις με το “φάντασμα” μιας παλιότερης συμμετοχής σου σε όποιο Survivor, αλλά λυπάμαι «φιλε» μου, δεν είμαι εγώ το πρόβλημα σου.

Να προσέχεις, λοιπόν, για όποια διατύπωση σου αφορά στο πρόσωπο μου στο μέλλον. Θέλεις να μιλήσουμε για τραγούδια; Για Gibson η Fender κιθάρες; Για το Jass Bass μου; Εδώ είμαι. Που είσαι και “νοών”!», ανέφερε ο Χρήστος Δάντης.

Οι δηλώσεις του Χρήστου Δάντη στη «Super Κατερίνα»

Η Άννα Ζηρδέλη, μάλιστα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» συνάντησε τον Χρήστο Δάντη που της είπε τα εξής: «Δεν μου αρέσει να υπάρχει παραπληροφόρηση για το πρόσωπό μου και άλλους ανθρώπους. Δεν τον ξέρω (σ.σ. τον Μισθοφόρο) και ούτε θέλω να τον μάθω. Φυσικά και με ενόχλησε η ανάρτηση. Ήταν σενάριο επιστημονικής φαντασίας»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ