Στο επεισόδιο του Survivor All Star της Τρίτης 24 Ιανουαρίου οι δυο ομάδες θα ριχτούν στη μάχη για τη διεκδίκηση της τρίτης ασυλίας.

Μέχρι στιγμής υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Τάκης Καραγκούνιας από την μπλε ομάδα και ο Σπύρος Μαρτίκας από την κόκκινη.

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν και σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, στον τρίτο αγώνα για την ασυλία θα επικρατήσουν οι μαχητές, με αποτέλεσμα οι διάσημοι να κληθούν να βγάλουν δύο συμπαίκτες τους στον τάκο.

Οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor All Star

Το ρεπορτάζ του okmag αναφέρει ότι από την κάλπη θα αναδειχθούν τα ονόματα του Γιώργου Ασημακόπουλου και της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα. Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι ψήφους θα λάβει και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος,.

Ωστόσο όλα δείχνουν πως ο Κώστας Αναγνωστόπουλος δεν θα είναι ανάμεσα στους υποψήφιους προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα.

Να θυμίσουμε ότι οι δυο νέοι παίκτες των μπλε, Κρις Σταμούλης και Ρία Κολοβού, καθώς και ο νέος παίκτης των κόκκινων Γιώργος Κόρομι δεν μπορούν να ψηφιστούν την πρώτη τους εβδομάδα στο Survivor All Star.

Ρεπορτάζ: Έλενα Πολυκάρπου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ