Το σημερινό επεισόδιο του Survivor είναι ιδιαίτερα εκρηκτικό, καθώς όπως είδαμε εχθές επικράτησε πανικός και το αίτημα όλων στο reality επιβίωσης ήταν ένα, να αποχωρήσει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Την πρώτη ήττα στο αγώνισμα ασυλίας δέχθηκε η Μπλε ομάδα. Στη ψηφοφορία το αποτέλεσμα ήταν μονόδρομος και στον τάκο βγήκε παμψηφεί ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Οι πράξεις και τα λεγόμενα του παίκτη έχουν δημιουργήσει πρωτοφανείς εντάσεις στο παιχνίδι. Μάλιστα ο ίδιος άφησε αιχμές για τους συμπαίκτες και δήλωσε έτοιμος να αποκαλύψει αλήθειες και να ξεσκεπάσει πρόσωπα.

Στη ψηφοφορία των κόκκινων, υπήρχε μια ξεκάθαρη άποψη για το ποιος πρέπει να αποχωρήσει από την ομάδα τους και τελικά ψηφίστηκε ο Νίκος Αντωνόπουλος. Στη συνέχεια η Σοφιάννα Αβραμάκη, η οποία είχε κερδίσει την ατομική ασυλία για την μπλε ομάδα του Survivor, έδωσε στον τάκο την Στέλλα Ανδρεάδου ενώ αντίστοιχα ο Στάθης Σχίζας ψήφισε για αποχώρηση τον Νίκο Γιάννη.

Σήμερα Μπλε και Κόκκινοι θα ριχτούν στο στίβο μάχης με στόχο να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας, το οποίο είναι ιδιαίτερα κρίσιμο, αφού σε λίγο καιρό θα γίνει το πάρτι της ένωσης και η επαφή με τις οικογένειες θα περιοριστεί ακόμη περισσότερο.

Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η επερχόμενη αποχώρηση της Τετάρτης θα ταράξει την ισορροπία στη παραλία, αφού στο τάκο περιμένοντας την τελική ετυμηγορία του κοινού βρίσκονται οι Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, Στέλλα Ανδρεάδου, Νίκος Γιάννης και Νίκος Αντωνόπουλος.

Ποιος όμως θα αποχωρήσει τελικά; Σύμφωνα με πληροφορίες του okmag, τα spoilers θέλουν να αποχωρεί από το reality επιβίωσης ο Νίκος Αντωνόπουλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ