Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, η Μυριέλλα Κουρεντή πήρε τον λόγο και ανακοίνωσε μεταξύ άλλων πως βάζει τέλος στις σχέσεις της με τον Γιώργο Κατσαούνη.

«Ενώ είχα πει ότι θα το σταματήσω, μετά υπέκυπτα στα συναισθήματα μου και στην ανάγκη μου να δίνω ευκαιρίες στους ανθρώπους και το συνέχισα. Μετά από τα τελευταία γεγονότα έχω να πω ότι λυπάμαι πολύ. Έχουν συμβεί και κάποια πράγματα που δεν μοιραστεί μαζί σας. Θέλω να ζητήσω ένα συγγνώμη στην ομάδα μου γιατί μιλάω πολύ και είμαι ισχυρογνώμων.

Έχω καταλάβει ότι έχω κουράσει την ομάδα πολύ. Δεν θέλησα ποτέ να βλάψω κανένα, δεν είχα κάποια κακή πρόθεση», είπε συγκεκριμένα η Μυριέλλα Κουρεντή, ενώ θέλησε να εξηγήσει τους λόγους που αποφάσισε να απομακρυνθεί από τον Γιώργο Κατσαούνη.

Ενώ από την άλλη είδαμε τον Γιώργο Κατσαούνη, ο οποίος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor, συγκεντρώνοντας 8 ψήφους από τους συμπαίκτες του στην ομάδα των Μαχητών. Στο επεισόδιο είδαμε ακόμα πως ο Γιώργος Κατσαούνης ξέσπασε σε κλάματα καθώς έχει αποκλειστεί από τους Μπλε.

«Όλοι έβγαλαν εμένα ψεύτη. Δηλαδή βρήκαν ένα παιδί που δεν μιλάει, δεν λαλάει, κρατάει ομερτά και ούτε πρόκειται. Τον εαυτό μου να τον δικαιολογώ, να δώσω όμως κάποιον άλλον… Δεν δίνω κανέναν. Όπως είπα τότε για τον Μαρτίκα γιατί είναι όλοι ρουφιάνοι εδώ μέσα. Καλύτερα είναι από την μία να κάθομαι μόνος μου παρά να έχω τέτοιου είδους φιλίες. Νιώθω ότι ο κόσμος με ακούει… Sorry που συγκινούμαι!

Ξέρω ότι θα με κρατήσει μέσα στο παιχνίδι με όποιον και αν βγω στον ντάκο. Δεν το συνηθίζω να συγκινούμαι, αλλά μιλάει το εδώ. Sorry κιόλας! Νιώθω προδομένος για άλλη μια φορά από την ομάδα μου. Προδοσία».

Στο συμβούλιο του Survivor o Γιώργος Κατσαούνης με τη Μυριέλλα Κουρεντή μονοπώλησαν για ακόμα μια φορά την κουβέντα όσα έχουν συμβεί ανάμεσά τους. Εκεί, ο Γιώργος Κατσαούνης υποστήριξε για ακόμα μια φορά ότι τόσο καιρό τον κοροϊδεύει.

Το Twitter φυσικά σχολίασε με τον δικό του τρόπο την κόντρα της Μυριέλλας Κουρεντή και του Γιώργου Κατσαούνη αλλά και το τέλος της σχέσης τους. Δείτε μερικά από τα Tweets που συγκεντρώσαμε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ