Στο επεισόδιο της Δευτέρας είχαμε το συμβούλιο του νησιού στο Survivor. Oι παίκτες συνάντησαν τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό μετά το πρώτο αγώνισμα ασυλίας.

Σύμφωνα με την ψηφοφορία των Survivors, o Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τα αποτελέσματα και τον παίκτη που συγκέντρωσε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους.

Οι παίκτες κλήθηκαν να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους για να βγει στον «τάκο» και αυτή ήταν η Ασημίνα Χατζηανδρέου η οποία είναι η πρώτη παίκτρια που βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση.

Την ατομική ασυλία την πήρε ο Άρης Σοϊλέδης. Ο ποδοσφαιριστής κατάφερε να παραμείνει μακριά από την κάλπη.

Οι υποψήφιοι για αποχώρηση την προηγούμενη εβδομάδα ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας -για 11η φορά-, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Στάθης Σχίζας και ο Γιώργος Ταλάντσεβ. Όπως σας είχε γράψει το okmag, ήταν ο παίκτης που αποχώρησε τελικά από το Survivor όταν βρέθηκε στην ψηφοφορία.

«Νιώθω χαρούμενος που γνώρισα αυτά τα άτομα και αγωνίστηκα μαζί τους», είπε μετά την ανακοίνωση του ονόματός του από τον Γιώργο Λιανό. Στη συνέχεια, μάλιστα, ο Γιώργος Ταλάντσεβ αποκάλυψε ότι θέλει να πάρει το παιχνίδι η Μαίη. «Οι δύο πιο κοντινοί μου άνθρωποι είναι ο Άρης και η Μαίη. Ο Άρης είναι ο καλύτερος παίκτης, του εύχομαι να φτάσει στον τελικό. Είμαι σίγουρος ότι θα τα πάει περίφημα. Αρη μου συγγνώμη, το παιχνίδι θα ήθελα να το πάρει η Μαίη, δήλωσε ο παίκτης μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ